torsdag 15. mai 2014

Lære å strikke

Lære å strikke

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Lær å strikke med strikkeskolen.


Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Hvordan nybegynnere kan lære seg å strikke. Her lærer du å legge opp masker.


Se video og illustrasjoner. I tillegg – for deg som vil lære mer kommer trikset for en pen og jevn kant på strikketøyet, magic loop ( strikke med rundpinne istedenfor strømpepinner) både med ett og to nøster og hvordan du plukker opp igjen en maske du har mistet. Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler. Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke , den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker.


Lære å strikke

Forord Denne boken er beregnet på alle som vil lære å strikke , enten de er barn som aldri har lært det før og som trenger hjelp i starten, eller voksne som gjerne vil friske opp. Den kan du strikke selv Marthe, den er super enkel! På samme måte som veldig mange av henvendelse vi får fra dere, tenkte jeg at det å strikke en hel genser kunne jeg aldri få til. I tillegg eier jeg ikke tålmodighet, så det å starte på det jeg trodde kom til å bli et evigvarende prosjekt virket ganske håpløst.


Alle kan lære å strikke – Jeg er svært utålmodig og har likevel lært meg å strikke. Du må ikke være hendig, bare få noen til å hjelpe deg i starten. Et annet godt tips er at det er enklest å lære å strikke med tykke pinner og garn.


Billig garn og pinner kan man kjøpe på Europris, Sparkjøp, Nille ol butikker. Det hender også at jeg låner ut dette til de som ikke får til å skaffe det selv. Så hvis du er heldig kan mange elever allerede strikke litt når dagen for oppstart kommer.


Her er alt du trenger for å ta fatt på strikkepinnene for aller første gang. Dorthe Skappel-genser eller ullsokker er kanskje ikke det lureste. Start med noe så enkelt som en firkant til du får teknikken i fingrene. Kjenner du noen som kan strikke , så er det ingen bedre måte å lære.


Ta en tur til bestemor, naboen eller klassekamerater som kan strikke. Har du lyst til å lære det? Her får du en enkel opplæring med bilder på basic strikketeknikker. Jeg kommer til å starte et online strikkekurs, hvor man vil få tilgang på alt man trenger av materielle, videoer og oppfølging av meg for å kunne lære seg det man trenger for å strikke. Jeg synes det er viktig å påpeke at plaggene på middels og vanskelig, ikke er.


Har akkurat lært meg å strikke selv. Første jeg gjorde var å strikke ett teppe diagonalt. Da fikk jeg strikkinga inn i fingrene samt øvet på øke maske og felle masker. Så gikk jeg ett steg videre og begynte på en hjelmlue. Og så videre sokker med forskyvning av maskene.


Lære å strikke

Nå strikker jeg teppe med kurvmønster. Har lært meg en kjempeenkel måte å strikke tøfler på! Det er bare rettstrikking, og blir veldig ok i formen.


Hun har lagt ut en super oppskrift på enkle sokker til barn og voksen på bloggen sin, med bilder og instruksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg