torsdag 8. mai 2014

Mattips enkelt

Mattips enkelt

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Her finner du mengder av tips og hundrevis av oppskrifter på ulike typer mat og drikke. Vår filosofi er at matlaging skal være enkelt og morsomt. Derfor er alle oppskifter du finner her på nettstedet beskrevet på en lettfattelig måte uten bruk av fremmedord. Det evinnelige spørsmålet er: Hva skal du ha til middag i dag? La deg inspirere (ut i fra hva du har i kjøleskapet) av denne evigvoksende megalisten med over 1ulike middagsretter.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. Betasuppe i en fei lager du raskt og enkelt med røkte kjøttpølser og frossen lapskausblanding fra fryseren. En god eggepanne eller omelett lager du på få minutter og kan varieres ut fra det du har i kjøleskapet.


Eggepanne med brokkoli og frittata med spinat og feta er raske og gode hverdagsretter. Du kan lage mye godt av kylling, og en middag med kylling er ofte noe barna liker. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene.


Noen ganger er barna skrubbsultne, og kan spise hva som helst. Andre ganger er de slitne, leie og eier ikke matlyst. Som forelder er det viktig å ikke gi opp eller ta det personlig om barna ikke liker maten eller spiser dårlig. På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime.


Mattips enkelt

Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? Det må bli spagetti bolognese med tunfisk. Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke. Här hittar du recept på vardagsmat − tips på enkel , snabb och god mat i vardagen.


Bläddra bland kyckling, lax, köttfärs, falukorv och andra middagstips som passar hela familjen. Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Oppskrifter til alle anledninger! Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Här har vi samlat enkla recept som du kan prova till middag.


Mattips enkelt

Snabbt, enkelt och gott ska det vara! Vad vill du laga idag? Enkel hjemmelaget pastasaus. Tomat, hvitløk og løk danner basisen i mange Italienske matretter, så også i denne pastasausen. Kan du også bruke som pizzasaus).


Man lager en omelett! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for eller personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. Skal det være litt høytidelig kan du sette tonen med denne forretten. Og ja, den er lett å lage.


Mattips enkelt

Ceviche med hvit fisk og vannmelon. Du putter ganske enkelt gjenstander (som du allerede har i huset) i en pose. Eksempel: En pose kaffe, steketermometer, gaffel, krydderbøsse og et par sokker.


Gjestenes oppgave er å etter tur stikke hånden ned i posen (med bind for øynene), for deretter å gjette og skrive ned hva de tror de ulike gjenstandene er. Spagetti carbonara er en enkel og smaksrik pastarett fra Italia. Med revet parmesan, egg og fløte får du den beste pastasausen av dem alle.


En enkel veckomeny med middagstips måndag till fredag. Toppen för dig som vill planera vardagsveckorna. Här finns recept som är enkla, snabba och billiga. Fiskeboller trenger ikke bare serveres i hvit saus, men kan lett varieres til mange forskjellige, spennende retter. Fiskeboller kan brukes til supper, gratineres og brukes med mye spennende tilbehør.


Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg