mandag 26. mai 2014

Tegn på fødsel nærmer seg

Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Kraftigere og hyppigere kynnere.


Spesielt kvinner som har født tidligere vil kunne merke at kynnerne blir kraftigere og hyppigere når fødselen nærmer seg.

Og dette kan være svært plagsomt. Mange tror at fødselen er i gang, men så er det bare kynnere. Tegnene på at fødselen er på gang er veldig individuelle for alle kvinner. Det finnes flere tegn på at fødselen nærmer seg , men de er ingen fasit på at den er like rundt hjørnet, sier Johannson. Fødselslege og forfatter av boken Et nytt liv.


Mange jordmødre har god erfaring med å gi klyster for å fremme dårlige rier i fødselens tidlige fase, nettopp for å irritere livmoren når tarmene rører på seg. Dette kan være første tegn på fødsel for noen.

Når fødselen er på vei, er det aktivitet i livmorhalsen. Den myknes, utvides og forbereder seg på fødselen. Små blodkar kan briste litt i forbindelse med dette og utflodet blir lyserødt eller med blodspor.


Det hender at kroppen “tømmer seg ” i forkant av en fødsel og flere forteller om løsere avføring og hyppigere vannlating. Les svaret på : Hvor mange kilo bør jeg legge på meg som gravid? Noen andre her inne som har merket tidlige tegn på at fødselen nærmer seg ? Men har igår og idag følt meg rar i kroppen. Ingen vonde kynnere enda.


Noen som har tegn på at fødselen nærmer seg ? Tenker mer på at kroppen forbereder seg. Tror magen har sunket litt. Litt mensen smerter hverdag.


Anonym bruker skrev: Hvis vi sparkler og maler før utflytting, kan man fire litt på reglene da? Tegn på at fødsel nærmer seg ? Det kan godt være mange dager, hos enkelte til og med uker, igjen til barnet kommer, sier Kopperud.

Det betyr bare at kroppen begynner å gjøre seg klar. Det første tegnet på en normal fødsel er sammentrekninger i livmorens muskler. I starten oppleves disse sammentrekningene som uregelmessige utbrudd av alminnelige mageplager eller ryggsmerter. Det er flere tegn på at en fødsel nærmer seg.


Etter som fødselen nærmer seg , blir sammentrekningene mer regelmessige og det går kortere tid. Tidlige tegn på fødsel er symptomene som indikerer at tiden for å føde barnet ditt nærmer seg. Fra å være ganske rotete og uregelmessige både i antall og lengde vil kynnerne nå komme sterkere. Her er det: - Har mye kynnere. Blir det mer faste tider mellom, eller de kommer med feks minutters mellomrom kan det være et tidlig tegn på at du nærmer deg fødsel.


Mer om kynnere og rier her. Mange opplever at det blir mer utflod mot slutten. Noen opplever at den såkalte slimproppen går, og får en litt tykk, seig utflod. Slimproppen kan gå dager eller uker før fødselen starter, og er ikke i seg selv noe tegn på at fødselen er i gang.


Her får du tegn på at fødslen nærmer sig : Lightening I ugerne op til fødslen vil barnet trænge længere ned i dit bækken. Det kaldes lightening og du synes sikkert det bliver nemmere at trække vejret fordi følelsen af at have barn helt oppe i halsen letter. Tilgengæld bliver blæren nu klemt så du må rende oftere på toilettet. Lurer du på hva som er tegn på at fødselen nærmer seg eller er igang? Hvilke tegn er det på at fødsel nærmer seg ? Bli ikke overrasket om kattemoren din ikke ser ut til å ha særlig matlyst med en gang.


Hun har en mage full av kattunger og vil sannsynligvis foretrekke å spise små måltider flere ganger daglig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg