mandag 19. mai 2014

Når trollmor har lagt sine 11 små troll tekst

Trollmors voggesang! Så synger hun sakte for elleve små troll. Nydelig sang, blir alltid glad av å høre den. Sang den for Milli mens hun var i magen.


Sangteksten er beskyttet av opphavsrett og teksten kan derfor ikke publiseres.

Da synger hun sagte for elleve små troll de vakreste ord hun kjenner. Det går å legge til egen tekst. For eksempel barnet navn og fødseldato.


All bruk av bilder, tekst , lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Babyteppene finnes i fargene Lyseblå, Gul. De vakreste ord hun kjenner. Du kan velge å la et av barna være trollmor eller du kan være trollmor selv.


Mens dere synger sangen, ”knytter” du halene til trollungene ved å legge barnas bein i kryss, mens de sover på golvet.

Da strikker hun trolltøffler i crazy blå farge. FOTO: Monica Str mdahl, Monica Str mdahl Odne har vært rusmisbruker i en mannsalder, og sluttet å telle da antall døde kamerater passerte 70. Lag spillebrettene på ark ved å lage et rutenett med 3xruter, og velg ut sanger som barna kjenner godt. I hver rute på brettet tegner dere et objekt fra sangen.


Husk å velg objekter fra alle de sangene, selv om brettet kun har ni ruter. AnonymBruker skrev: Svaret hennes til meg var ikke spesielt hyggelig det heller. Mon tro om det gir henne en form for glede å svare andre folk på den måten når de først forsøker å hjelpe. Har du tenkt på det? Dette gjetter ingen, og det er også vanskelig å knekke for hackere.


Ikke bruk dette eksempelet, men lag dine egne gode passord som er unike for akkurat deg og dine tjenester! Det finnes også flere barnesanger som handler om troll. Som agvg er inne på her er det jo helt merkelig om de foretar et karroseribytte pga. Forlang mye dokumentasjon i hvert fall!


Alle fugler små de er. Jeg gikk en tur på stien. Hode, skulder, kne og tå. Ro, ro til fiskeskjær.

Nå tar jeg deg sa trollet , og var så grim i hu D Nei og nei, ta ikke meg, jeg er tynn og liten jeg! De blir varme i blikket når de hører de sangene. Når trollmor har lagt.


Wenche med c From Geirr Lystrup - Enjoy all the music albums and top video tracks of Geirr Lystrup here on Frogtoon Music.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg