tirsdag 20. mai 2014

Naturfag privatist

Naturfag privatist

Alle som har naturfag på videregående, får en praktisk-muntlig prøve hvis de blir trukket ut til eksamen i naturfag. Dette betyr at eksamenen er muntlig, og at den skal ha et praktisk innslag. I hverdagen kommer du stadig i kontakt med naturfag og kurset hjelper deg å forstå verden du lever i. I løpet av kurset lærer du også naturfagets språk og begreper, og faglærer går gjennom alle kompetansemålene fra videregående med vekt på de vi vet er mest eksamensrelevante. Da skal jeg prøve å beskrive gangen i privatisteksamen i naturfag så godt jeg kan.


Naturfag privatist

Den skriftlige delen er flervalgseksamen med spørsmål. Jeg synes at det var kjempelett, og fikk bare en feil. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen NATURFAG (vgs- privatist ). Studiet går under: Matematikk og naturfag.


Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Hva jeg bør vektlegge osv. Naturfag privatist eksamen er en muntlig-praktisk eksamen.


Dette faget er byggesteinen for realfagene. Skal du ta realfag og tenker at du gjerne skulle hatt litt bedre grunnlag, kan det lønne seg å ta opp igjen dette faget også. Behersker du det viktigste i naturfag , er du godt rustet til å gjøre ditt beste i biologi, kjemi og fysikk. Oppgavene er merket med årstall, semester og oppgavenummer.


Vi har ikke vurdert kvaliteten på oppgavene alle er lagt ut. Oversikt over hvilke fremmedspråk du kan ta som privatist. Privatistordning i yrkesfag. Se oversikt over eksamener i de ulike programfagene. Nyttig informasjon for deg som skal ta høyere utdanning.


Forbedringer av karakter og nye fag hos. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke. Deretter følger du anvisningene på skjermen. Kunne dere hjelpe meg litt med hva det betyr? Det betyr at faget skal gi kunnskaper og ferdigheter som folk flest trenger for å kunne delta aktivt i samfunnet, for å kunne forstå samspillet i naturen og bidra til å ta vare på kloden vår.


Det kommer veldig an på skolen du tar eksamen på, vi fikk beskjed om at visse skoler ikke fokuserer like mye på labøvelse delen, mens andre er ganske nazi(lærers ord) på det. Når jeg tok min privatisteksamen i naturfag i fjor fikk jeg spørsmål når jeg kom inn om jeg ønsket å ha labøvelse eller ikke. Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. Hei Jeg skal ta naturfag vgpåbygg som privatist (følger ingen opplæring), leser hjemme etter jobb!


Naturfag privatist

Er det noen der ute som har hatt denne eksamen de siste årene? Jeg er litt usikker på hvordan det gjennomføres og trenger. ASK er den eneste skolen i Norge som gir deg samme undervisning digitalt som du får på en privatistskole. Hvis du lurer på noe, svarer læreren deg i forum.


Muntlig-praktisk eksamen. Du får vite hvilket fag du blir trukket ut til timer før eksamen, og deretter har du timer på å få forberede en presentasjon om et tema eller en problemstilling som du har fått utdelt. Eksamen i naturfag er en muntlig-praktisk eksamen.


Se lenger ned på siden for fagkodene for realfag og for påbygging til studiekompetanse for deg som har tatt yrkesfag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg