fredag 2. mai 2014

Fremovervendt barnesete

Sjekk ut Barnesete Fremovervendt. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Kjøp barnesete hos Babyshop.


Fremovervendt barnesete

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Slik gjennomføres de tre testene. Den store, europeiske barnesetetesten gjennnomføres av ADAC og ICRT. ADAC (Allgemeiner Deutscher Auto Club) er en tysk bilistorganisasjon.


Sammenlignet med en fremovervendt beltestol er en vendbar bilstol tyngre, den har lavere maksvekt, og som fremovervendt havner ofte setebeltet altfor høyt opp på magen. Dessuten har vendbare bilstoler kortere ryggstøtte, noe som innebærer at barnet ikke får plass før det kan sitte i bilen uten stol. Etter hvert som barnet blir eldre, er det tid for en forovervendt bilstol.


Den kan plasseres på alle bilseter som har tre-punkts belter. Ofte kan ryggstøtten demonteres hvis du på et tidspunkt bare ønsker å bruke seteputen. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice!


Ulykkesfordelingen er en ganske annen når en ser på uhell med kun materielle skader, enn i ulykkene med alvorlige personskader. I uhellene ser vi at påkjørsler bakfra, rygging og påkjørsler av parkerte kjøretøy til sammen utgjør nesten halvparten (prosent) av ulykkene. Ny test: Forovervendt barnestol bedre enn bakovervendt. I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år.


Men i en stor internasjonal test scorer en. Sikkerhet i trafikken er viktig, og at barna skal ha sikre barneseter, er en selvfølge. På Jollyroom har vi et stort utvalg av både framovervendte og bakovervendte bilstoler – alle sikre, komfortable og brukervennlige! Det er ikke noe i veien for å kjøpe et brukt barnesete , men du må være helt sikker på at stolen ikke har vært i en ulykke og ikke er for gammel. Derfor bør du tenke deg godt om før du kjøper barnestol av fremmede.


Det er viktig å få med monteringsanvisningen, slik at du får montert setet riktig. Vi anbefaler som kjent norske foreldre å plassere barna bakovervendt så lenge som mulig. I et bakovervendt barnesete vil barnesetets rygg ta unna kreftene i den første og farligste fasen av en frontkollisjon. Kollisjonsputer vil dermed ikke kunne gi en like stor effekt som i et fremovervendt barnesete. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Jeg anbefaler folk å bruke litt tid før de kjøper barnesete , sier testansvarlig i Forbrukerrådet Jogrim Aabakken. Bakovervendt, fremovervendt , kombistol, isofix eller beltefeste? Søk Barnesete Fremovervendt. BeSafe Fremovervendt pakke.


Praktisk og prisgunstig tilbehørspakke til fremovervendt bilbarnestol. Skal man ha et godt fremovervendt sete så må man høyere opp i pris enn hva Britax TWE koster, så hvis økonomien er viktig så er det både rimiligere og tryggere enn de fremovervendte setene som har prestert best i kollisjonstest. Prøv dere frem og ikke velg fremovervendt før dere er helt beint nødt til det. Barnets hode må aldri komme over kanten på seteryggen. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken.


Sørg for å montere barnesetet riktig. Det kan være avgjørende ved kollisjon. Noen bilstoler i denne gruppen kan monteres både bakover- og fremovervendt. Det finnes to godkjente standarder for test, Rog R129.


Frontkollisjonen ble gjort med litt kraftigere innbremsing enn standard - - g-krefter. Vi skal til Danmark i sommer med to små barn, og vi vurderer leiebil. Hos den ene utleieren står det at de har fremovervendt barnesete til barn fra mnd til år. Seter med Isofix er enklere å. I praksis betyr det at bakovervendte barneseter gir barnet god beskyttelse i så og si alle ulykker.


Forbrukerrådet å vente så lenge som mulig før du går over fra en bakovervendt småbarnstol til en beltestol. Lær mer om barneseter i Forbrukerrådets store barneseteguide. Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete -testen som utføres av ADAC og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg