onsdag 21. mai 2014

Slette venner facebook

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Personen du har fjernet som venn , blir ikke varslet.


Slette venner facebook

Hvis du vil bli venn med en person du har sluttet å blokkere, må du sende vedkommende en venneforespørsel. Ved hjelp av en liste kan du publisere en oppdatering for utvalgte personer, for eksempel kollegaer eller venner som bor i nærheten av deg. Du kan også se oppdateringer fra bestemte grupper (for eksempel nære venner og familie). Slik sletter du noen som venn. Deretter må du trykke på Venner og velge Fjern som venn.


Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer. Hvorfor er det respektløst å ha en side der folk kan poste noen ord eller bilder for å minne den døde? Det er kun venner som kan se eller poste innlegg og bilder, og hvis noen er respektløse og poster noe stygt så er jo det en stor skam for vedkommende, men jeg synes ikke at jeg eller min familie er respektløse ovenfor min døde lillesøster for at vi har facebook siden.


Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for å gjenopprette kontoene der. Noe informasjon kan fortsatt være synlig etter at du har slettet kontoen, blant annet meldinger du har sendt til venner. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Og ja, jeg er sikker på at det ikke er de eller jeg som aktivt fjerner hverandre, bevisst eller ei. Både familie, samboer, kolleger, tidligere skolekamerater etc.


Logg på med epost og passor og klikk på Logg inn. Klikk på pilen i øverste høyre hjørne, og velg punktet Innstillinger i menyen som vises. Fra høyresiden kan du gå tilbake både måneder og år, for å se hva du har søkt etter. Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder. Spotify eller Pinterest.


Slette venner facebook

Du skal kontakte de forskellige apps og websites for at gendanne kontiene. Visse oplysninger, f. Når du sletter en venneforespørsel, varsles ikke personen som sendte venneforespørselen. Hvordan slette venner på facebook ? Har noen døde venner på facebook , og kommer ikke til å slette dem. Når den nærmeste vennen døde så ble profilen hans slettet og det ble laget en minnegruppe i stedet. Er veldig greit å ha en plass å skrive noen fine or spesielt nå i julen og på bursdagen til den avdøde.


Funksjonen ble lansert for ett og et halvt år siden i USA, men er først nå klar for Norge. Kate Elin Søyland: - Det finnes ingen fasit på det. Men hvis det er et problem for en av partene i det nye forholdet, så hvorfor ikke? Tross alt, digitale venner er ikke det samme som virkelige venner.


Det sosiale mediet er blitt en anelse mer usosialt. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg