fredag 2. mai 2014

Symboler på vaskemaskin

Vi fører kjente merker som Bosch, Whirlpool, LG mm. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.


Vil du slippe å stryke klær, bør du stille inn vaskemaskinen riktig.

Gradene som står på viser den maksimale temperaturen som plagget kan vaskes på. Dersom vaskebaljen er understreket med én strek, indikerer dette at plagget må vaskes skånsomt. Ved to streker må plagget vaskes ekstra skånsomt. Symboler på vaskemaskin Her får du en kort og overskuelig oversikt over de forskjellige vaskesymboler og betydningen av dem. Hvis du vil vite mere om, hvordan vaskemaskinen din fungerer, anbefaler vi deg også å lese denne guiden, som utover vaskesymbolenes betydning og funksjon, også går mere i dybden og forklarer mere inngående, hvordan vaskemaskinen fungerer.


Vi har prestert å miste bruksanvisningen på tørketrommelen. KAn noen fotelle meg hva de ulike symbolene betyr? Først står det auto, så kommer disse tegnene i denne rekkefølgen: -en sol -et garderobeskap -en kleshenger -et strykejern -et ullnøste -en skjorte med tre bølgelignede streker -40´r.

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Komfyr 2) Komfyr 3) Kjøleskap 4) Fryser 5) Vaskemaskin 6) Oppvaskmaskin - Symboler brukes f. Symbol for maskinvask med angitt temperatur.


Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. En vaskemaskin i en gjennomsnittlig norsk familiebolig på 1mtrekker omtrent 4kWh strøm i løpet av et år. Har ny vaskemaskin , men systemet er mindre logisk enn på den.


Jeg har nylig flyttet inn i ny hybel. Det fulgte med en ubrukt vaskemaskin fra Senz, som dessverre også var uten bruksanvisning. Jeg forstår ikke alle symbolene på den (kun noen få), og ikke noen av de jeg har spurt skjønner de heller.


Her på siden finner du nogen av de mest ordinære Samsung vaskemaskin feilkoder. Når du har funnet din feilkode i listen, anbefaler vi deg også at ta en tit på vår gjør det selv videoer. I videoene bli du guidet igjennom reparasjonen av din vaskemaskin.


Her er det ofte lavere temperatur, og ikke så høy hastighet på sentrifugeringen. Pass på å ikke legge inn så mye i maskinen samtidig, maks 1. LES OGSÅ: Dette bør du vite når du vasker ull. Symbolet for sentrifugering er som regel en virvel.

Stort utvalg og lynrask levering. Tallet inni baljen indikerer maks varme på vannet, mens eventuelle streker under symbolet indikerer hvor skånsom vasken bør være. To streker betyr ekstra skånsom vask med lav sentrifugering. Med kontakten på dette symbol , er der ingen varme mulig, selv om termostaten er. Dette symbolet angir bruk av roterende grill sammen med lite grillelement.


Fra en vaskemaskin symbol skal du forstå typen vaskeprogram du må gjøre, fordi ikke alle klær kan vaskes benytte samme program, vil du finne delikate farger. Tørkesymbolene er også firkantede, men bruker ikke sirkelen i midten. Det første symbolet betyr at klærne skal henges til tørk, f. Der det kreves etter loven, vil vi innhente ditt forutgående samtykke. Du kan trekke ditt samtykke til markedsføring når som helst. Eksempelvis kan du avslutte ditt abonnement på meldinger ved å følge avmeldingsinstruksjonen som står i meldingen, eller oppdatere dine markedsføringspreferanser på din nettkonto.


Skånsomt betyder mere vand og færre tromlebevægelser. På samme måde med 4 og 95. To streger under symbolet betyder, at tøjet skal vaskes ekstra skånsomt – for eksempel på uldprogram.


Fri retur i dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg