torsdag 22. mai 2014

Pakkis vitser

Grunnen til at jeg har laget denne bloggen med prinsipp- vitser er at jeg er ekstremt opptatt av likhet og rettferdighet. Skal det være lov til å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av nordiske kvinner og hvite for deres rasetrekk i form av blondinevitser må det være like tillatt å fremme hat, forfølgelse og ringeakt av andre grupper basert på deres egenskaper. En pakkis gikk opp på toppen av Empire State Building. Der så han en mann som satt og drakk øl på kanten av rekkverket. Nei det vil jeg ikke, men ølen kan jeg godt ta ja, svarte pakkisen.


Etter en stund satte pakkisen seg ned sammen med denne mystiske mannen. Det er i alle fall lov å fleipe med det. Pakkiser bruker det også om hverandre. Men pakkis brukes jo også om indere. Når pakistanerne blir mer trygge i det norske samfunn, vil vi også få servert flere pakkis - vitser.


Som for eksempel: Vet du forskjellen på en. Hun tilhører den nye generasjonen serietegnere som uten å blunke blander slapstick, politisk satire og bløte vitser i ei mølje, og kommer ut av. Pen innvandrervits. Hvordan bli kvitt en pakkis ? Man kaster en øring foran en kjørende trailer. Dersom du har to pakkiser som står i sement opp til brystet, hva har du da?


Jo, da har du kjøpt for lite sement. Hvorfor gråter pakkiser mens de har sex? På grunn av all peppersprayen. Hva kaller man en låve med 1døde pakkis ? Antikt jordbruksmuseum. Vitser av det tørre slaget.


Flere tusen vitser. Ihvertfall er det dem JEG har hørt fortelle dem. Hadde det vært snakk om vitser fortalt av mørke folkeslag som framstilte hvite mennesker generelt som dumme, kunne man kalle det rasisme. Men vitser om blondiner fortalt av andre hvite mennesker, er ikke rasisme.


Ja, den var jo grov. Som alle vet er det døds-synd for en Talibaner å se en kvinne naken hvis det ikke er hans kone. Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går. Hvis dette skjer må han umiddelbart ta.


I tråden Humor over streken har det dukket opp en og annen godbit av det mer onde slaget. Jeg skulle akkurat til å poste en til der, før det slo meg at vi kanskje burde ha en tråd for disse. Har du noen fine vitser som går på bekostning av noen eller på noen annen måte er slemme og ikke for pyser. En neger satt på rommet hennes da strømmen gikk. Snart stønnet han: -Guuu så varm og deilig du er!


Hun: hold kjeft din idiot, og få pikken din ut av kakaoen min! En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg