mandag 12. mai 2014

Forbudte navn i norge

Forbudte navn i norge

Navnet var allerede på vei ne men samtidig er det et navn som er veldig allment og som vi har en sterk tradisjon for i Norge. Nedgangen kunne nok ha vært enda større dersom han hadde hatt et mer uvanlig navn , sier han. Utne forteller at det også finnes en myte om at navnet Bjørn er forbudt i Norge. Norge er ganske liberale når det kommer til godkjenning av navn.


I hvert fall hvis man sammenligner med land som Portugal og Saudi-Arabia, der henholdsvis Tom og Linda er ulovlige. Vi har tidligere skrevet om navn som er ulovlige over hele verden, men i denne artikkelen sirkler vi oss kun inn på Norge. Selv om Bjørn er et helt vanlig navn her i Norge ,. Nylig publiserte Saudi-Arabias innenriksdepartement en liste med forbudte navn ansett som for utenlandske eller uforenlige med religionen. Her kan du se hvilke planter som er forbudte å innføre, selge og plante ut i Norge.


Navneloven i Norge åpner dog for at voksne kan søke om mange flere spesielle navn enn det foreldre får lov til for barna sine. Espen Thoresen Hværsaagod Takkskalduha er kanskje den i Norge med det aller mest spesielle navnet. Navnevalgene hans vakte oppsikt da det først ble kjent, men nå for tiden skal nok mer til for å sjokkere. Det er forbudt å holde enkelte raser i Norge som regnes som farlige raser.


Forbudte navn i norge

Hundetyper som er en blanding av hund og ulv anses også som farlige hunder, uansett blandingsforhold. Dette er en mellomstor glatthåret bullterrier som ble avlet frem som kamphund og gårdshund i USA, hvor den er en populær vakthund og familiehund. Man trenger ikke fjerne forbudte planter man allerede har i hagen, men man kan ikke kjøpe eller plante nye. Fjern gjerne forbudte planter fra hagen, men det er ingen plikt. Gederaas forteller at de har merket en betydelig større interesse og etterspørsel etter informasjon om fremmede arter.


Samfunnet er blitt mer opptatt av fremmede arter. Fy Fasan, Norge Vi starter her til lands. Ivar Utne, ved Universitetet i Bergen, om hvilke navn som var lov og ikke lov i Norge. Det meste er heldigvis innafor, men det finnes dog noen forbud.


Vedlegg A angir reserverte og forbudte domenenavn under de domenene Norid forvalter. Reserverte navn er domenenavn som er i bruk av allmennheten (f.eks. er en del av det geografiske navnetreet) eller som er planlagt tatt i bruk på denne måten på et senere tidspunkt. Andre forbudte varer inkluderer varer som transporteres med ATA Carnet og all midlertidig utførsel og innførsel, varer transportert under FCR, FCT og CAD (Cash Against Document), varer med iboende egenskaper som på grunn av sin beskaffenhet kan antas å tilsøle, forringe eller skade personer, varer eller utstyr, varer hvis transport er. I den første parentesen bak navnet ser du hvor mange i Norge som hadde navnet (for det aktuelle kjønnet) per 01.


Noen hunder er forbudt i Norge , dette gjelder bestemte raser eller blandinsghunder med blod fra disse rasene. Sju forbudte fremmede planter er fortsatt til salgs i Norge. Dette er svartelista arter av verste sort, som sprer seg og gjør stor skade i norsk natur. Oppsiktsvekkende, sier Arnodd Håpnes i Naturvernforbundet. Hopp til bildeserie med alle de forbudte og svartelistede plantene vi fant.


Forbudte navn i norge

Navnet Bjrn ble forbudt i Norge for et par r siden p grunn av. Noen som vet om det finnes en liste med forbudte navn ? Pent forum - Doktoronline - Forum 1. Blant annet har disse navnene ikke blitt godkjent i Norge : Buseman Anus. Sider i kategorien Filmer som har vært forbudt i Norge Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Hjelp - jeg har forbudte planter i hagen!


Forbudte babynavn verden rundt - m 26. Hvis du har noen av de forbudte plantene i hagen, trenger du ikke å være bekymret. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


Forbudte navn i norge

CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg