mandag 12. mai 2014

Middag av kjøttdeig

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer som smaker fantastisk. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig.

Det som bare heter kjøttdeig i butikken er malt storfekjøtt, men du får også kjøpt kjøttdeig av svin, lam, kylling eller vilt. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Karbonadedeig er en variant med mindre fett.


Vårløk etter ønske ts spisskummin ts oregano ts løkpulver ts paprikapulver 0. Hell den så i ett dørslag så den får renne av (så slipper du våt nachos). Ha bakepapir på en stekeplate.

Fylte paprika med kjøttdeig. I denne oppskriften kan du også bruke karbonadedeig. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det.


Her viser jeg enkle hverdagsretter som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Hjemmelaget pizza, taco, lasagne og ulike gryteretter er mange nordmenns helgefavoritter.


Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av , finner du oppskriftene her på MatPrat. Har du kjøttdeig - har du middag.


Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Eller bare ha potetmosen på toppen av kjøttdeigen ). Strø et tynt lag med sukker på toppen. For den spesielt interesserte males kjøttdeig i Norge stort sett med millimeter kvern - to ganger. I Sverige er det vanligere å bruke millimeter som gjør kjøttdeigen mindre grov.


I vanlig kjøttdeig er det prosent fett.

Den vanlige kjøttdeigen i butikken lages av storfe (i motsetning til familiedeig hvor svin og storfe er blandet). Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig , rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker. Dessuten er de smakfulle og enkle å lage.


Perfekt hverdagsmat! Det er alltid greit å ha et par lette og kjappe lavkarbo middagsoppskrifter på lur når du står på butikken og ikke vet helt hva du vil ha til middag. NO: Smakfulle retter med kjøttdeig er noe de aller fleste liker, og mulighetene er mange flere enn spagetti med kjøttsaus.


Velger du karbonadedeig i stedet for kjøttdeig får du et litt magrere resultat, og du kan også velge kjøttdeig av kylling eller svin. Vi anbefales å holde inntaket av rødt kjøtt under 5g ferdig tilberedt kjøtt, som tilsvarer 7g rått kjøtt, per uke. Det er nesten umulig å lage noe som ikke smaker godt med kjøttdeig. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner.


Smuldre kjøttdeig til gylden, hell av evt. Stek bacon (ikke helt brunt), surr løken et par minutter sammen med hvitløken. Bland godt og hell over i ildfast form og ha mozzarellaen oppå. Kjempegod middag med kjøttdeig og ost!


Jeg serverer all maten jeg lager til samboern min, jeg bare holder alt annet ved siden av , slik at vi kan plukke og mikse selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg