mandag 19. mai 2014

Minnebok dikt

Minnebok dikt

Her er nærmere 1dikt fra de gamle minnebøkene. Jeg begynte å tenke på hva vi pleide å skrive, og etter et søk på nettet fant jeg. Når jeg intet dikt kan finne,. Når noen går bort finnes minnene fortsatt igjen.


Minnebok dikt

Gjennom å samle dem og lage din egen minnebok kan du gjenoppleve dem. En måte å minnes den som har gått bort. Be venner og pårørende beskrive den avdøde som person, samle inn tekstene, dødsannonsen og begravelsesprogrammet samt foto.


Datteren min på år har fått minnebok til jul og har bedt meg om å skrive i den. Det gjør jeg gjerne, men å huske noen minnebokdikt , nei det klarer jeg ikke. Men det holder liksom ikke.


Minnebok dikt

Er det noen kreative sjeler her som. Ei minnebok inneholder mange forskjellige vers, og nye og gamle minner. Her vil jeg prøve å samle gamle minner og vers for å prøve å ta vare på den gamle tradisjonen. Aids akksept anstendighet ASTERIX avisinnlegg barnevern barn og unge begreper bilder bjørnebær Blikk blikk.


Den kulturelle spaserstokken Desmond Tutu det perfekte dikt dommedag drøm ekteskapet ekteskapslov eldre engler enkel sjel ENSOM ensomhet fattigdom felles ekteskapslov film. Rim, regler og dikt til minnebok. Dersom du er på utkikk etter dikt om sorg kan du finne flere forslag på denne siden: Dikt om sorg. Se også: Sitater om sorg – Dikt om sorg – Blomster til de etterlatte.


Dersom du har du tips til flere tekster som kan passe til kortet til de etterlatte, kan du dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. Når minnebok jeg skal skrive, ett jeg for sikkert vet: Du er satt inn i menneskelivet under to slags kjærlighet! Du har en arv å bære, men er intet blandingsprodukt. Du er deg selv, du min kjære, livstreets deiligste frukt! Takk til Wenche for flott tekst!


På denne siden vil jeg legge ut dikt jeg har brukt i vielser. En unitarvielse kan være så mangt – noen ønsker et religiøst innhol andre ikke – og det finnes dikt som passer alle slags vielser, og alle slags par. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar. En minnebok med bilder og tekst som en fysisk kan bla i, er fint å ha for å vekke minner.


Minnebok dikt

Etterlatte har muligheter til å få inn blant annet dødsannonse , minnetale, kondolanseprotokoll og andre bilder i boken hvis de ønsker. Vi eide ikke sverd! O - Jorden vil minnes deg slik den minnes gresset og skogene, reg.


Det er kjempeenkelt å samle dine tekster og designe din bok - lag en egen bok! Min første bok - legg inn tekst, lad opp bilder, velg design og samle alt i en vakker bok av høyeste kvalitet. En kollega borte i gangen skal slutte i firmaet hun jobber og vi som jobber i samme etg skal lage en minnebok til henne:-) Har lyst til å skrive et fint dikt som formidler positive tanker. Og er sosial og omgjengelig.


Oppskrift på et godt vennskap: hjerte fylt med kjærlighet. Dryss rikelig med ærlighet over. Og ikke gleen skvett med humør. Kryddre røren med litt tro og håp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg