tirsdag 20. mai 2014

Avbestillingsforsikring gjensidige

Gouda gir deg sikkerhet før reisen. Kjøp din avbestillingsforsikring her! Søk lån uforpliktende. Når du har gjort dette, vil reisekortet og all nødvendig informasjon knyttet til reiseforsikringen være tilgjengelig i Gjensidige -appen, eller innlogget på gjensidige.


Har du reiseforsikring for hele familien, kan du videresende reisekortet til familiemedlemmene. Foretrekker du papirversjonen, finner du den i dokumentarkivet ditt. Kjøp forsikringer, søk lån og start sparing i Gjensidige.


Reiseekspert Lene Kristine Wold Hasler i Gjensidige. De aller fleste reiser forløper uten problemer. Men uforutsette ting kan skje. Kanskje blir du eller noen i familien akutt syk.


Slike ting kan føre til at den planlagte ferien må avlyses eller utsettes. Avbestillingsforsikring grunndekning (premie ) Dekker i henhold til pkt. Gruppelederdekning (tillegg - i alt ) Erstatning gis dersom en gruppeleder rammes av forhold som nevnt i pkt.


Med en avbestillingsforsikring vil du ikke tape økonomisk hvis du ikke kan reise. De fleste flyselskaper og turoperatører tilbyr en slik forsikring når du kjøper billetter. Vi mener imidlertid at du trygt kan takke nei til dette hvis du allerede har en helårs reiseforsikring, sier Lene. Her kan du se hvilke kredittkort som har reise og avbestillingsforsikring. Dette kan passe for noen som har et enkelt reisemønster.


Kjøp avbestilling- og endringsforsikringen vår, så kan du endre reisen om du trenger. Bestill ferien i dag og bestem deg senere. Vår reiseforsikring gir deg ekstra trygghet på alle typer reiser inntil dager. Med vår dekningsgaranti har du også markedets beste dekning.


Din trygghet på dagsturer eller på reiser inntil 1dager. Reiseforsikring for deg eller hele familien, på små og store reiser. Du, familien og eiendelene dine er forsikret.


Gi din tilbakemelding her. Vi vil gjerne høre hva du synes om vår nettside, produkter eller service — enten det er ris, ros eller forslag til forbedringer. Hvilken reiseforsikring du bør velge er blant annet avhengig av hvor du skal reise, og hvor lenge du skal være borte. Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det. Som nevnt tidligere er det ved kredittkortforsikringene et krav på at minimum prosent av transportkostnadene er betalt med kredittkortet for at reiseforsikringen skal gjelde.


De fleste reiseforsikringer på mastercard og kredittkort har avbestillingsforsikring. Her varierer beløpet fra noen tusenlapper per person opptil flere hundretusen kroner. Ofte får familier et maksbeløp på mellom 20. Med en reiseforsikring fra Europeiske - som er en del av If har du et unikt hjelpeapparat overalt i verden. Gjensidige Mastercard koster 1kr i året å eie for Basiskunder hos Gjensidige.


For Fordelkunder er kortet gratis, som hvis du er medlem av YS, NITO eller Tekna. Kortet er identisk med Gjensidiges Visa kredittkort, med unntak av at det ikke er avgift på Visakortet. Kortet gir også noen rabatter på utvalgte butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg