torsdag 8. mai 2014

Blokhus camping

Blokhus camping

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill online og spar opptil ! Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Her – lige indenfor byskiltet – finder du en mere end år gammel privatejet campingplads.


Blokhus camping

Hos os er der masser af muligheder for guidede friluftsture og nye kreative og udfordrende aktiviteter tæt ved skov og strand. Hertil er der så andre udlejningsenheder. I oversigten herunder, får du et godt overblik på, hvad pladsen tilbyder af faciliteter, aktiviteter og andre services. Det offisielle nettstedet til Booking. Gå på strøgtur med fortauskafeer og sommerbutikker og opplev byens herlige stemning på de mange restaurantene.


Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill. Pandrup og vurdert til av på TripAdvisor.


Blokhus camping

A 3-star family site where tranquillity and a pleasant atmosphere is of great importance. Alle priser er inkl. If you have children you want to enjoy is only km. Her kan en fredfylt natur krydret med et rikt og spennende dyreliv gi naturnytere mangt et vakkert ferieeventyr.


Din mentale sundhed er lige udenfor og derfor ligger vi stor vægt på naturoplevelser og friluftsliv. Oplev Nordjyllands eneste 5-stjernet feriepark for hele familien. Skønne oplevelser for familien.


Blokhus camping

Denne campingplassen har steder med avgrensning, med skygge, uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie campingvogner og vandrerhytter. Byen er absolutt en av vestkystens populære områder, den tiltrekker seg mange turister og er verdt et besøk. Mange av de som velger å bo på campingplass er glad i den spesielle ferieformen som campinglivet tilbyr.


Her er det frihet til å bestemme presis hvor dere ønsker å bo, hvor lenge dere vil være der og når det passer dere å komme og reise. Campingplassen har lekeplass og idrettsplass. Kartet vårt viser deg områdene og nabolagene der du kan finne hoteller, slik at du får et inntrykk av hvilke severdigheter og attraksjoner som ligger i nærheten av der du ønsker å bo. Med et feriehus som base, kan man nyte stranden, som må sies å være blant Danmarks aller fineste badestrender.


Skagen personer, m² 4m til kyst. I de charmerende skagengule huse bor du få hundrede meter fra hav, strand og klit, med alt inden for rækkevidde. Blokhus Feriecenters indendørs badeland. Our units are 1mor more. Her finner dere en enestående, bred sandstrand med sanddyner og hvite badehus, et aktivt og hyggelig byliv, nydelig natur og mange deilige feriehus for enhver smak.


Vi tilbyder attraktive pakkeløsninger med adgang til Fårup Sommerlan som kun ligger km fra campingpladsen. Vores populære subtropiske vandland er et kæmpe hit hos børn og barnlige sjæle og udenfor er der fantastisk natur og kun et stenkast til Vesterhavet. At kunne kombinere livet på camping -pladsen med andre oplevelser er dejligt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg