tirsdag 6. mai 2014

Mondial duo

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper.


Mondial duo

Jeg spør her jeg, for her er det en del som kanskje har erfart disse to vognene. Jeg har alltid gått for Simo Kombi sine vogner som best til vårt bruk. Stabil og fin å kjøre i terreng, men tung og litt vanskelig å svinge og manøvrere i bakke.


Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Edge Duo har alt som trengs fra fødselen opp til 3-årsalderen, med bag og sportsvogndel som du lett og sikkert bytter til når barnet blir større. Babybagen er romslig med god plass til vinterpose. Den har også sitteplate, slik at babyen kan sitte i bagen med støtte og seler etterhvert som det blir aktuelt.


Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Velg mellom forskjellige understell. Som uavhengig designer er jeg så heldig å kunne plukke garnkvaliteter fra øverste hylle. Vognen har et eksklusivt og elegant utseende. Prisen inkluderer understell, sportsdel, bag og basic fottrekk.


Jeg er så forvirret over hvilken vogn jeg skal bestille fra Sverige. Vi sender med gratis tilhørende stelleveske. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Bloggen drives av oss to, reparatører i BarnevognVerksted og småbarnsforeldre. Her deler vi erfaringer og tips innen tema barnevogner og reparasjoner, samt viser vi hva vi driver med til daglig i håp at det kan være til hjelp til noen der ute. Komplett vogn med sportsdel, bag, regntrekk og stelleveske.


Myggnetting er integrert. Vi har montert nye skruer til bremsen da de originale røk. I tillegg er knappefeste til trekk på venstre side på både bag og sportsdel noe slitt slik at trekket ikke sitter så godt. Det er sikkert mulig å løse dette hvis det er et problem (kan ikke huske det var det for oss).


Mondial duo

Bortsett fra dette er. Alltid gode tilbud og rabatter. SaleRunner er Norges største salgsside og i dag har vi rabatterte produkter. Pent brukt uten store bruksmerker.


Alt fungerer som det skal og kjørekomforten er god. Veldig stabil og god vogn. Innebygd solskjerming og myggnetting i kalesjen. Ikke mye går feil på det og eventuelle feil som oppstår er relativt enkelt og greit å fikse. Kom gjerne med innspill på flere kvaliteter og tilbakemelding hvis noe ikke er som det skal :).


Mondial – Du Store Alpakka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg