torsdag 8. mai 2014

Gode fiskeoppskrifter

Enkle og gode fiskeoppskrifter : Få gode oppskrifter på fiskemiddager. Vi har samlet flere av våre fiskeoppskrifter for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan få litt mer fisk inn i hverdagen. Oppskrifter på fisk og sjømat finner du her.


Gode fiskeoppskrifter

De beste oppskriftene enten du ønsker enkel hverdagsmat eller retter som kan imponere når du skal ha gjester. Ideelt sett bør du spise fisk tre ganger i uken. Vi spiser det gjerne oftere, både til hverdags og til fest. Som råvare er fisken enkelt å få tak i og raskt å tilberede, men kanskje fantasien til å lage et spennende måltid ut av den skorter noen ganger? MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


MINE BESTE TORSKERETTER. Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest. Appelsindressing: dl Gresk yoghurt (eller Tine Matyoghurt) Revet skall av ½ appelsin.


Gode fiskeoppskrifter

Kjøtt av appelsin. Torsk er fantastisk smaksrik og anvendelig og for mange favoritt nummer én. Spesielt nå som skreien fyller fiskediskene. Her har vi samlet en rekke gode tips og oppskrifter. Fisk er en fantastisk råvare som kan brukes til mye.


Prøv ut nye måter å tilberede og servere fisken på. Skalldyrsuppe fra Mats Paulsen. Rekeskall, løk, selleri, gulrot og krydder freses i olje før Paulsen har i vann og hvitvin. Krafta siles før den brukes til suppe.


Gode fiskeoppskrifter

Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300.


Kos deg med bakingen og smakingen! I reiseguiden Gode Adresser finner du restauranter, bistroer, kafeer og markeder. Verden er fremdeles stor, men den er heldigvis blitt mer tilgjengelig. Så det er bare å pakke og dra. Ut av kontoret, ut av hjemmet, ut av hverdagen, bort fra trivialitetene.


Ihvertfall for en stakket stund. I tilegg finner du på. Etter å ha lest svarene i Spiser du mye fisk tråden til Clea, skjønte jeg at det er flere enn meg som mangler kunnskap om gode fiskeoppskrifter.


Noen som har lyst til å dele sin oppskrift? Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Gode fiskeoppskrifter

Denne var en suksess blandt ungene! Veldig godt med rømmesausen til. Dere har mange gode fiskeoppskrifter som er barnevennlige,vi har aldri spist så mye fisk som. Finnes det et godt nettsted e. NB: uten alt for mye stasj som en må til Jacobs e. Jeg er mye på nordlandskysten, fisker masse, men må variere litt mer enn steikfisk og kokfisk for å få unga til å spise alt sammen. Lakseburger med ingefær- og wasabiertepuré av Aicha Bouhlou Jeg er opptatt av gode råvarer, og et enkelt variert kjøkken.


Min tanke er at det ikke skal være vanskelig å lage lekre og velsmakende retter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg