fredag 16. mai 2014

Legoland pakke

Legoland pakke

Prøv å send en pakke fra kun kr. Send en pakke i dag! Vi henter og leverer hjemme, også i helgene. Vi leverer innen 1-virkedager. Accommodaties bij Legoland.


Bekijk het ruime aanbod met lage prijzen op TUI. Velg Bestill for å se hvilke overnattingssteder som har ledig kapasitet i ønsket reiseperiode. Bestiller du fly og hotell til Danmark samtidig, får du tilgang til flyselskapenes og hotellenes spesialpriser til Legoland.


Comwell Hvide Hus Aalborg. Alternativt kan hele familien bo som vaskeekte pirater i familierom innredet i sjørøverstil. Parken byr på interaktiv underholdning for hele familien med mer enn kjørende aktiviteter, show og attraksjoner.


Legoland pakke

TA MED BADEBUKSA: Husk å pakke med badetøy til barna. Fint å kjøle seg ned på en varm dag. Foto: Legoland Vis mer. Billigere enn norske familieparker. Det koster å besøke famlieparker, men vår prissjekk viser at prisene i Legoland ligger noe lavere enn prisene i de største norske familieparker.


Koordinater Legoland er en fornøyelsespark som tar utgangspunkt i LEGO-figurer. Den første Leogoland-parken ble åpnet den 7. Denne parken inneholder detaljerte modeller av miniatyrbyer som var bygget kun av LEGO-klosser. Her er masser af action, fart og sjov. LEGOLAND bruger cookies til at analysere besøg på siden og til at optimere indholdet, bl. Vi bruger også cookies til at målrette markedsføring.


Legoland pakke

Ved brug af LEGOLAND. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo. Gode tilbud på Hotell LEGOLAND. Parken ble en enorm suksess, og er fortsatt en suksess over år senere.


Det lønner seg å bestille båt, hotell og LEGOLAND -billetter samtidig. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Spar tid og penger med Norwegian Holidays på din neste ferie. Finn gode tilbud og bestill en pakkereise som inkluderer både fly og hotell. Besøk Lalandia i Billund og opplev årets nyheter: den lynraske vannsklien Turbo Racer og det ville klatretårnet Adventure Tower.


Legoland pakke

Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr. Med minutters kørsel til LEGOLAND , et løvebrøl fra Givskud Zoo, tæt på Kongernes Jelling og Gudenåens udspring er DANHOSTEL GIVSKUD det ideelle valg for en dejlig FAMILIEFERIE. Lots of adventures and experiences for children. LEGOLAND ligger nabo til Lalandia Billund – altså kun 5-minutters gang til de fantastiske oplevelser i LEGOLAND.


Slip familien løs i et hav af oplevelser og aktiviteter for store og små. I kan her vælge mellem overnatning i Wild West hytter, Pirat værelser, Indianertelte eller camping. Lugar fra 40- Ta fergen mellom Oslo - Frederikshavn Ta Stena Saga, den klassiske danskebåten, fra Oslo til Danmark.


Skal du reise fra Oslo til Jyllan med spennende destinasjoner som LEGOLAND , Skagen, Aalborg og Århus, er ruten mellom Oslo og Frederikhavn et ypperlig valg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg