fredag 30. mai 2014

Barn og sol

Vi gir deg nyheter, underholdning, været, og det siste innen temaene du er interessert i. Kritikerrost og trygt DIY nettsamfunn hvor barn og unge kan registrere seg gratis og få tilgang på masse spennende gjør-det-selv instruksjoner, for deretter å kunne dele resultatene med andre. Her får du velge din egen virtuelle karakter og eget brukernavn. Små barn , spesielt de under seks måneder, har tynnere hud og mindre utviklet melaninproduksjon. Dette gjør at de tåler sol dårligere enn større barn og voksne, forteller barnelege ved Hose of Femme, Anders Fjesme.


De yngste barna bør beskyttes helt - Små barn under seks måneder bør holdes unna solen i størst mulig grad.

Vi trenger sol , men langvarig soling og solbrenthet er skadelig. Gode råd-serien er brosjyrer beregnet på gravide og sped- og småbarnsforeldre. Brosjyrene er utarbeidet av en tverrfaglig gruppe helsepersonell og utgitt av forskningsgruppen PharmaSafe ved Farmasøytisk institutt, Universitetet i Oslo. Informasjonen er utarbeidet av Kreftforeningen.


Ta vare på barnas hud. Uten å ta fra noen gleden over sommer og varme, kommer vi her med råd om barn og sol. Både voksne og barn våkner litt ekstra til live av lyset og varmen fra solen, og det er sunt å være mye ute! Barn har en finere og mer sensitiv hud enn voksne, og trenger derfor solkrem som er tilpasset dem.


Filteret i solkrem til barn er enten fysisk (partikkelfilter) filter eller en kombinasjonsfilter, en blanding av kjemisk og partikkelfilter.

De fleste barnesolkremer på markedet i dag inneholder et kombinasjonsfilter. Solbarn, jordbarn, bak din tynne hud. Hør oss, se oss, Stjernebarn, stig ne så jordens barn i alle land finner julens fred. SOL -studien er et stort forskningsprosjekt som finansieres av Kunnskapsdepartementet og Norges forskningsråd og drives av Folkehelseinstituttet. Her finnes vannsklier for voksne og for barn , vannlekeområder og bassenger.


Om sol og stjerner i Kråkeklubben. Vet du hva som skjer med sola når det er natt, og hvorfor sola er så stor og stjernene så små? Costa del Sol er den nær perfekte destinasjon å reise til hvis du har med barn. Sol (fra norrønt sól, beslektet med det latinske sol ) eller SOL kan referere til: Solen, stjernen i solsystemet vårt.


Sol , vanlig betegnelse for det arkeologiske funnet Søgnekvinnen. En sol (kulturelt), opplevelsen av og ideer om solen på himmelen. Sol (prosjekt), et leseprosjekt for barn.


En stjerne omkretset av planeter. Språk- og læringsstudien ( SOL ) Status: Pågående SOL -studien i MoBa skal gi mer kunnskap om årsaker til og utvikling av språk- og læringsvansker. Studien undersøker både genetiske og miljøfaktorer som kan påvirke barns språk- og læringsutvikling.


Nettsted for familier som har barn med nedsatt funksjonsevne, enten det dreier seg om barn som har funksjonsvansker, funksjonshemming, psykiske vansker eller kronisk sykdom. Her kan du finne ulike brukerorganisasjoner, du kan utveksle erfaringer med andre familier m. Solpleie for barn finner du på VITA.

Vi har et stort utvalg av solpleieprodukter for barn fra kjente merker som Garnier, Harmoni, Korres og Nivea. Be om hjelp som gjør forholdene på uteområdene bedre. Det å plante trær, bygge skyggetak eller henge opp solseil er eksempler på tiltak som gir barna mulighet til å være ute uten at de må være direkte i intens sol.


Barn velger ofte et svalt og skyggefullt ste hvis de har muligheten. Solbeskyttelse – barn og sol. Det finnes mange ulike solseil på markedet. Barn har tynnere hud enn voksne og lite pigment, og trenger derfor ekstra solbeskyttelse.


Her finner du en søt, liten fiskelandsby med massevis av barn og strandbarer hvor du spiser godt og rimelig. Byrået “travellingwithchildren” tilbyr kvalifiserte nannies fra England som kommer hjem til dere og passer barn i alle aldre dag som natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg