tirsdag 1. april 2014

Vippeextensions bergen

Stort utvalg av løshår i toppkvalitet. Mange forskjellige lengder og opptil nyanser. Rapunzel of Sweden er en ledende leverandør av løshår i Norden. Vi er eksperter på løshår!


Frisør, vippe extensions, negledesign, brudefrisering, hair extensions og hudpleie. I samarbeid med Fiona og Sebajet tilbyr vi også massasje og permanent makeup. Finn vippeextensions bergen.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Beauty Lashes er en skjønnhetssalong i Mathopen, Bergen , som spesialiserer seg på vippeextensions , microblading og vippeløft. Vippe Extensions Bergen.


Endelig i Norge, rett fra Hollywood! I motsetning til andre falske vipper limes ikke disse på huden, men direkte på vippene. Med denne teknikken limes de på et hår av gangen, slik at det blir en forlengelse av det allerede eksisterende vippene.


Marte Bjørndal-Leaves til Beste vokserne i byen? Vi utfører vippeextensions , vippeløft og brynsbehandlinger med den største presisjon. Book i dag hos to av Bergens mest erfarne vippeteknikere. Ser du etter vippe extensions i Bergen ? På Styletime kan du sammenligne lokasjon og pris, lese anbefalinger og bestille time.


Vippeextensions bergen

Her legges en kombinasjon av klassiske vipper for lengde, og volume vipper for fylde. Vår vippetekniker tar alltid hensyn til naturvippene for å bevare helsen til hvert enkelt hår, slik at du skal ha sterke, lange og fyldige naturhår gjennom hele perioden du ønsker å ha vippeextensions. Hvis du sover urolig, gjør ting ubevisst og elsker mascara, så er kanskje ikke vippe extensions noe for deg. De krever vedlikehold og godt stell hjemme. Hvis du heller vil gnu, gnikke, plukke på og sove med hodet nede i puta, dropp vippe extensions ! Prøv da heller vippebøy istedet.


HVORDAN foregår behandlingen? Brynene er øynenes ramme! Vi har lang erfa­ring i forming av bryn. Du vil finne samme behandlinger, produkter og teknikere av samme nivå i alle salongene. Vi verdsetter kunnskap svært høyt, så hos oss er du alltid i trygge hender.


Vippeextensions bergen

Produktene Lash Bar fører er kun av EU-godkjent kvalitet. På dette kurset vil du lære alt du trenger for å begynne å jobbe profesjonell. Det kreves erfaring eller kurs i vippeextensions 1:teknikk før man tar vippeextensions 3-7D teknikk kurs. Dette gir stylisten en unik grad av kontroll. Hva er hybrid vippeextensions ? Hybrid vippeextensions er en blanding av klassisk og volum.


Du får ca klassiske vipper og ca volumvipper. HUDPLEIE Klassisk dyprens (damp, utklemming, maske, ansikstmassasje)kr 85- Ultrasonic Peeling kr 85- Diamantsliping med basic renskr 59- Anti-aging behandling Basic (mot rynker)kr 99- Anti-aging behandling Exslusive (mot rynker)kr 1. Du kommer til en av våre hudpleiere som lager din person­lige form på brynene sammen med deg. Vi står klare til å ta imot og hjelpe deg i våre attraktive lokaler og vi ønsker deg hjertelig velkommen til WellMed!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg