torsdag 10. april 2014

Konfirmasjonsanger

Vi skriver også på bestilling. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Morsomme konfirmasjonssanger i stort utvalg, gode sanger til din konfirmasjon, råd og tips. For deg som skal arrangere konfirmasjon!


Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til konfirmanten. Enten det er gutt eller jente som er konfirmant vil du finne passende sang til konfirmasjonen her hos oss.


Ferdige konfirmasjonssanger. Dersom du ønsker å hylle konfirmanten med en sang, kan du få kjøpt mange ferdige konfirmasjonssanger i nettbutikker. Da kan du bytte ut ord og verselinjer på sangen slik at du får en konfirmasjonssang som passer ganske godt.


Konfirmasjonsanger

Tenk om du kunne ha fått tak i ferdige sanger der du valgte ut versene som passet? Er du for eksempel en fadder som ikke har hatt så mye kontakt med konfirmanten, kan du velge å holde en tale med gode ord. Der kan du snakke om framtiden, voksenlivet og alt det som hører til og gi konfirmanen noen gode råd. Vi har konfirmasjonssanger til alle deler av konfirmasjonen.


Det er også mange sanger fra venner og gjester i selskapet. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver eneste sang inneholder også det som dagens fjortiser er opptatt av. Gratis konfirmasjonssanger - eksempler. Du finner mer informasjon om konfirmasjonssanger på vårt nettsted Sanger og taler.


Konfirmasjonsanger

Slik kan noen vers i en spesialskrevet sang bli. Eksempel på konfirmasjonssang. Kjærlighetsvisa (Ingen er så god som du, da) Du har bestandig vært en smule vimset og glemmer stadig hvor mobilen er. Her kan du finne konfirmasjonssanger til gutter. Du vil få se en forhåndsvisning av sangen.


Talen bør handle om konfirmanten og kanskje litt om framtidsperspektiv. En feil mange gjør i konfirmasjoner eller jubileumstaler er å gjøre seg selv til hovedperson i talen, ved å snakke for mye om sin egen erfaring. Dette er en stor dag for hele familien.


Konfirmasjonsanger

En konfirmasjon har mange sanger. Det kan være velkomstsanger, sang fra far eller sang fra mor. Onkel, tante, gudfar, gudmor eller fra konfirmanten selv.


Man kan også ha aktivitetssanger som konfirmasjonssanger. Velkommen til konfirmasjon i Den norske kirke. Alle 14-åringer inviteres til å delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke. Her finner du sanger fra konfirmantens besteforeldre tilpasset jente.


Konfirmasjonsanger til jente - Fra besteforeldre. Er man så heldig å ha fått følge barnebarnet opp gjennom årene, er det alltid hyggelig å få si noe om dette til konfirmanten. Ordet konfirmasjon. En god konfirmasjonstale skal først og fremst skjære ned til essensen.


Vi gir deg tips til hva du bør ha med i en konfirmasjonstale, og hvilke tabber du bør unngå på den store dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg