tirsdag 8. april 2014

Kan jeg være gravid

Hadde eggløsning for dager siden nå. Etter en uke kjente jeg litt småmurringer i underlivet, som stoppet etter en stund. Ettet en uke begynte jeg å kjenne småkvalme som oppsto noen timer etter måltid.


Kan jeg være gravid

Kan jeg være gravid ? Uteblitt mens og p-stav - kan jeg være gravid ? Han hadde precum på penis, men var ikke inni meg, kan jeg bli gravid ? Er mensen et sikkert tegn på at jenta ikke er gravid ? Er det muligheter for at jeg. På fredagen hadde jeg sex, er d mulighet for at jeg kan være gravid ? SVAR: Hei Nei det tror jeg ikke. For å bli gravid må det komme sæd inn i skjeden. Det kan skje ved at man har ubeskyttet samleie, som vil si at penis er inne i skjeden uten prevensjon.


Sjansen er liten, men likevel tilstede fordi den væsken som smører penishodet kan inneholde sædceller. Siden du ikke har fått mensen og er seksuelt aktiv, anbefaler jeg deg å ta en graviditetstest. Muligheten for at du kan være gravid er der, siden kondom i. Rent logisk skjønner jeg at jeg ikke kan være gravid , men hva om? Har i flere dager følt at mensen skulle komme, men ingenting skjer og jeg har aldri vært så mye på overtid. Eller kan jeg være gravid ? Det er rfsu sine test ofte, og de er vel kjent for skyggestreker, men grunnen til at jeg tenker det kan være kjemisk er at den første streken (som hadde ligget en ukes tid) var ganske tydelig, mens den jeg fikk i går (etter fristen) var mye svakere.


Kan jeg være gravid

Men, kan sikkert være skygger også. Hvorfor er gravitesten negativ? Rask og trygg leveranse. Bekijk ons unieke assortiment kannen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gratis online FTP-programvare.


Kan jeg være gravid

Selv opplevde jeg slike symptomer i måneder etter jeg sluttet på pillen. Ble gravid mnd etter ca. HCG være et visst tall høyt, og da ville det vist seg på en positiv test. Så symptomene du kjenner er nok ikke pga en graviditet.


Fikk sjokk og kjøpte disse fancy testene fra apoteket som viste negativ. Det er fint at du har begynt med p-piller på grunn av mensen og sikkert smerter i forbindelse med den. Du skriver ikke noe om når du begynte med disse eller h. Det kan være en festeblødning, men det trenger ikke å være det. Uansett så tenker jeg at det ka.


Det at du fikk mensen er sannsynligvis et tegn på at du ikke er gravid. Jeg bare lurer på en ting. Hvis du har glemt en eller flere piller, blir sikkerheten redusert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg