torsdag 3. april 2014

Dårlig mage gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Har hatt løs og hard mage om hverandre når jeg har vært gravid før, vet jo ikke om det har noen sammenheng med graviditet, men man kan jo håpe Selv har jeg skikkelig løs mage i dag og det er bare 4-dager igjen til IKM, så jeg krysser fingrene da!


Lykke til da jenter!

Formen e fin, e kun magen som e sjau. Flere av venninnene mine sverger til Propud til lunch eller som mellommåltid. I etterkant fikk jeg imidlertid sinnssyke magesmerter og veldig løs mage. Hausken er overlege ved Gastroseksjonen og Nasjonal Kompetansetjeneste for Funksjonelle Mage -tarmsykdommer, medisinsk avdeling, på Haukeland Universitetssykehus. Får jeg oppblåst mage av å være gravid ? Mange gravide føler seg oppblåst, og det er flere grunner til det.


Kvalmen som ofte kommer i første trimester, kan gjøre at du spiser og drikker annerledes enn du pleier. Samtidig utskiller du svangerskapshormoner som får tarmene til å jobbe langsommere.

DIARÉ OG LØS MAGE : Med diaré menes tynne og hyppige avføringer og kan komme sammen med oppkast ved omgangssyke. Du kan også oppleve diaré på grunn av stress eller at du har fått i deg bakterier i maten på ferie. Jeg er vært utrolig løs i magen de siste dagene, ikke akkurat diarè, men ikke normal avføring heller. Startet med at jeg hadde veldig vondt i magen som når du ikke får sluppet luften ut, og hadde ekstremt luft i magen. Tenker dette har kommet av at jeg spiste mye egg forrige uke, pleier nemlig å bli litt dårlig av det i blant.


De slappe musklene i tarmveggen gir dårlig fart i bevegelsene som skyver maten videre. Suges det i tillegg opp mye vann under den langsomme passasjen i tykktarmen, vil avføringen din kunne bli hard og tørr. Hvis du er plaget av treg mage , er det lurt å spise mye fiber for eksempel i form av grovt brød og frukt og grønnsaker. Koffein er et sentralstimulerende stoff, og kan gjøre deg dårlig i magen.


Dette kan du gjøre for å unngå løs mage etter kaffeinntak. Det er vanlig å sove litt dårligere når du er gravid. Det kan skyldes både kroppslige forandringer og mange tanker om fødselen og det nye barnet som skal komme. I siste del av svangerskapet er det flere småplager som kan gi dårligere søvn. Livmoren blir tyngre og kan presse på blodårer som er viktig for blodtilførselen til barnet.


Er det dårlig av meg å plutselig bli gravid ? Uten å si noe til samboeren min. Jeg har hormonspiral, vi har to barn fra før.

Jeg er den som har mest lyst, han er nok litt usikker. Han nekter ikke totalt, men sier med en latter at vi skal hvertfall ikke ha flere. Alikavel blir man vel glad til syve. Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Et sterkt ønske om å være gravid , kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap.


Jeg er gravid i uke og har hatt mye ls mage i graviditeten, men syns de siste. Dette tr ikke gravide sprre om - Dinside helse 31. Vet jeg ikke burde klage, da de fleste gravide har hard mage , men jeg.


S n venter vi egentlig bare p at magen min skal vise oss at det bor. Treg mage og forstoppelse kan oppst allerede tidlig under graviditeten. Jenta i magen var sprell levende Du er her: Gravid Leserhistorier Jenta i magen var spre. Er førstegangsgravid i uke og har i følge alle en veldig STOR mage.


Derfor blir du dårlig i magen av å drikke kaffe. Er 1høy og veide kg før jeg ble gravid. Jeg får stadig kommentarer om hvor stor magen min er og med spørsmål om jeg er sikker på at det ikke er tvillinger. Dårlig mage - kjerringråd. Tilgangen til toalett er sjelden så bra når man er på ferie som når man er hjemme.


Her finner du informasjon om plagene og gode råd som hjelper. De fleste har mage - tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage , diaré eller halsbrann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg