torsdag 17. april 2014

Horoskop kinesisk

Ditt kinesiske horoskop hjelper deg å forstå livet ditt på en bedre måte! Spådommer om fremtiden virker kun om du forstår deg selv. Velg ditt kinesiske stjernetegn basert på din fødselsdato og la den kinesiske astrologien hjelpe deg. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr.


Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og.

Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Kinesiskt horoskop och kinesiska stjärntecken Astrologi har varit en stor del av den kinesiska kulturen under årtusenden. Kinesisk stjernetegn underskrive regnemaskine og prognoser.


Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. Find dit personlige horoskop med det kinesiske dyretegn og element og læs dit personlige horoskop. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre.


Les gratis dags, månedshoroskop for ditt. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1.

Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. En del av dine fremtidsspådommer handler om å forstå deg selv. Kanskje er det på tide å. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn, er hvert kinesisk år representert ved et dyr.


Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten.


Klikk på ditt stjernetegn for å se dagens horoskop ! Babu Bruk navigasjonsmeny for å se horoskop kjærlighetsmatch og mye mer Fiskenes Væren Tyren Tvillingene Krepsen Løven Jomfruen Vekten Skorpionen Skytten Steinbukken Vannmannen Pisces (Fiskene) 21. Geita er snill, omsorgsfull og drømmende, og elsker barn og kjæledyr. Du er en sjarmerende, og forfinet skapning. Du trives best i små, hyggelige sosiale settinger.


Du er romantisk og typen som stortirves med levende lys og middag for to. En Hare liker fred og ro, har gode manerer og setter pris på et liv uten kjas og mas. Anstendighet og høy moral er også viktige verdier for deg.


I følge det kinesiske horoskop liker ikke haren konflikter, og på grunn av dine diplomatiske evner oppsøker vennene dine deg for hjelp til å løse konflikter.

Nå får du gratis Års horoskop for år ved kjøp av Personlig horoskop. Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.


Alle våre horoskop er til beste pris i klassen, og av beste kvalitet. Vi er så sikre på at du blir fornøyd med ditt horoskop , at du får 1 fornøyd-garanti. Horoskoper for andet end mennesker.


Man kan faktisk også tegne horoskoper for andet end personer, men det kræver, at man kan fastsætte en form for ”fødselstidspunkt” og et ”fødselssted”, hvilket jo ikke altid er lige let. Men i teorien kan man opstille et horoskop for et kæledyr, en begivenhed eller noget helt tredje. Gratis horoskop Velkommen til horoskopsidene! Her finner du gratis ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop for alle stjernetegnene. Du finner også mer informasjon om hvert stjernetegn.


Les mer om Tore Lomsdalen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg