mandag 28. april 2014

Saueskinn til vogn

Saueskinn til vogn

Kjøp saueskinn til vogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Korthåret lammeskinn i topp kvalitet.


Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Er det bare en tren eller finnes det også andre gode grunner til å investere i et stykke pels?


Lammeskinn til vogn. I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna. Massevis av lammeskinn og sitteputer til vognen her på Jollyroom Her på Jollyroom har vi massevis av gode sitteputer til barnevognen. La babyen sove trygt på lammeskinn for baby. Våre soveskinn passer i vogn og i vuggen.


Bestill lammeskinn og vognposer uten skadelige stoffer her! Alltid gode tilbud og rabatter. Saueskinn Til Vogn SALG på nett! Det sørger for en myk puteliknende støtte og er svært behagelig å bruke inntil babyens sensitive hud. Det følger med en børste du kan bruke til å fornye og forme fôret.


Har jo ei snuppe fra før av, og har hatt ekstra i barnehagevogn osv. Kan brukes i vogn og bilstol. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. Våre saueskinn er ikke bukklipte og egner seg også godt til bruk for skinnfeller.


Fantastisk deilige saueskinn! Se vårt utvalg her! Pelsen er klippet i jevn høyde og varmer derfor når det er kaldt og svaler når det er varmt. Små uhell tørkes av med en fuktig klut, ellers skal soveskinnet kun luftes og ristes.


Perfekt til bruk i vogn , vugge, sprinkelseng. Takket være de hule fibrene i ullen puster rent saueskinn på en naturlig måte, noe som gjør det lettere for barnet å holde en jevn kroppstemperatur i all slags vær. Men nå som det er så varmt, så blir hun gjennomsvett bak på ryggen og hodet i både senga og bilstolen, så lurer derfor på om det vil gjøre samm. ISO-sertifisert ekte lammeskinn for babyer og barn.


Mange farger og modeller. Best pris, tollfri rask levering. Skinnståva leverer produkter av lammeskinn og ull, håndsydd etter gamle håndverkstradisjoner. Jeg tar vare på gamle tradisjoner og bruker bare skinn fra egen besetning i produksjonen. Skinnene blir sendt til garving til Granberg garveri i Ølen.


Alle produktene mine varmer svært godt, samtidig som de har gode pusteegenskaper. Farlig trend - Dette med å dekke til vognåpningen med et teppe, er en trend jeg ikke helt vet hvor kommer fra. Helsesøstre fraråder foreldre å gjøre dette, med tanke på økt risiko for krybbedød som følge av CO₂ opphopning og eventuell overoppheting inne i vogna, sier helsesøster og forfatter, Nina Misvær til Mammanett. Velkommen til Babyshop.


En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Har brukt det på min første og kommer til å gjøre det nå på nr 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg