fredag 4. april 2014

Løping gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Nei, heller tvert imot. Trening (og løping ) for gravide.


Dette kan også være en fin anledning til å begynne å trene, for deg som ikke har vært i særlig mye aktivitet tidligere. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form. Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag. Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold. Mange gravide løpere klarer fint å fortsette med løping noen måneder inn i svangerskapet, spesielt dersom du er flink til å kombinere løpingen med alternativ trening.


Variasjon er et stikkord. Løping er medium til høyintensiv trening, men du kan løpe i ditt eget tempo. Hvis du aldri har løpt før, bør du begynne gradvis og sakte la kroppen bli vant til det.


Tips for løping under graviditet. Uansett om du har løpt tidligere før du ble gravid eller ikke, kan du utøve denne sporten ved å følge noen viktige tips: 1. I første trimester var jeg i god form og merket svært lite til graviditeten, med unntak av ekstrem trøtthet. Derfor tillot kroppen min meg å trene som jeg pleide før jeg ble gravid , det vil si styrketrening 3-dager i uka og løping utendørs 1-dager i uka, alt ettersom form og lyst.


I dag vet vi at trening under svangerskapet kan ha positiv innvirkning på både mor og barn. Likevel er det flere myter om trening og graviditet som gjør mange gravide kvinner usikre på hva som er best. Hva er myter og hva er fakta? Noen her som har erfaring med graviditet og løping ? Jeg er nå i uke snart uke 10.


For tre uker siden begynte jeg å løpe, og løp 5-km hver dag i en uke, men så fant jeg ut at jeg var gravid og satte meg ned. Når man ikke er trent og har lyst til å trene, er det da for mye å starte sånn rett på når man er gravid , eller kan jeg bare starte opp igjen med løperegimet mitt igjen? Komfortable og praktiske støttebelter til gravide Selv om det å bli gravid er en fantastisk hendelse, er det likevel ikke alltid bare fryd og gammen under svangerskapet. I dette trimesteret er de fleste gravide dronninger.


Kvalmen har passert og formen er på topp. Bekkenløsning er en av. Det finnes selvfølgelig noen unntak. Har flere kollegaer som har vært aktive innen idrett, og fortsatt løpt tidlig i svangerskapet. Skal til jordmor neste mandag og er veldig spent #128522; Før gradivitet løp jeg veldig mye og har.


Løping gravid

De sier det ikke skal vær noe problematisk med det så lenga man er godt trent og lytter til kroppens signaler. Det er når magen blir større at løping kan føles ubehagelig. Det er svært dårlig med forskning på temaet, og det er svært seiglivede myter fra 50-tallet om at gravide ikke må anstrenge seg - spessielt ikke løfte tungt osv. Som de fleste vet har trening - inkl løping mange svært gunstige helseeffekter på mennesker og det inkluderer selvfølgelig gravide.


Jeg har akkurat funnet ut at jeg er gravid (ca. uker på vei). Jeg driver mye med løping , og har mange konkurranser foran meg de neste par mnd. Neste er halvmaraton som står for tur, og målet har vært å komme rundt 1. Da vet jeg at jeg må presse meg hardt, og formen tilsier at jeg skal klare.


Løping gravid

Anatomiske og fysiologiske endringer i svangerskapet kan påvirke muskelskjelettapparatet både i hvile og under fysiske anstrengelser. Den mest åpenbare endringen er vektøkning. Den økte vekten kan føre til sterk økning i belastningen på ledd som hofter og knær, for eksempel i forbindelse med løping. Spesielt burde de også unngå overoppheting, særlig i første del av svangerskapet, sier Bø.


Få timer senere kom sjokkbeskjeden Sandra Lyng legger seg flat etter å ha skapt et gravid -glansbilde: – Unnskyld! Norske Inger (30) er gravid i 39. Gravide Rikke fikk beskjed om at alt var normalt.


Noen stiller selvsagt spørsmål ved om treningen min ikke er skadelig for babyen i magen, sier IngerInDubai som har over 57.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg