torsdag 3. april 2014

Sens maling

Sens maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. SENS - Trygg fra første strøk.


Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. Den dekker godt og tørker fort. Anbefalt forbruk pr. Ser at den finnes som takmaling, grunning og veggmaling. Og det som er godt for allergikere, er godt for alle.


Les tester og omtaler før du kjøper. En meget helsevennlig takmaling. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Sens avgir ingen skadelig avdamping fordi den har.


Gulning av panel skyldes at lignin, som er det naturlige limet i treet (utgjør ca ), vandrer ut på overflaten av panelbordet. Lignin vil fortsette å trekke ut til overflaten etter at maling er påført. Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens.


Sense er ok på linje med svenske butinox greenroom(som forøvrig er billigere). Annen maling bør du vel unngå å stå å male med selv. Det lille som emitterer når Sens tørker, blant annet vann, er ikke skadelig.


Sens maling

Sens har en minimal emisjon allerede under påføringen av malingen. Kommoden er en rimelig kommode fra Ikea, (kun 1kr) som har fått nytt utseende med litt maling. Jotun - Sens Tak - 7L. FINN RIKTIG MALING De viktigste egenskapene for interiørmaling er at den er lett å påføre, gir jevn og god dekk,. Ikke til å kjenne igjen…!


Etter at vi hadde malt et barnerom en helg, var vi solgt. Vannbasert maling lukter ikke spesielt godt mens det tørker, og noen av oss er allergiske mot de dampene som skilles ut. OM MALING OG HELSE. Produkt med unik helseprofil! Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv Helsevennlig maling - eneste anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).


Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt. Gir et matt og skjoldfritt tak. Sens er en serie med interiørmalinger uten skadelig avdamping.


Alle produktene er helt fri for løsemidler og avgir heller ingen ubehagelig malingslukt. Sens produktene er utviklet i samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbun og kan trygt anbefales til alle som vil å male innendørs og ønsker å ta hensyn til egen og familiens helse. For å få en maling som kan oppfylle målet med dette, må noen ingredienser ut og noen tilsettes.


Det er dessverre slik at for å få en mild maling , må det gå på bekostning av noe annet. Dekker godt og gir en silkematt overflate. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Hybridmaling er en blanding av olje- og vannbasert maling og er det mest vanlige på dagens marked.


Bruker man den tradisjonelle oljemalingen kan den holde i flere år hvis den blir oppbevart riktig. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart.


Sens maling

Velger du riktig maling , kan du vente lenge til neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg