onsdag 30. april 2014

Tørre gåter

Tørre gåter

En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Leter du etter morsomme gåter ? Da har du kommet til riktig sted Her kan du lese morsomme gåter som garantert får frem latteren. Tørre vitser og sand i munnen? Mange av disse er morsomt tørre vitser.


Skulle tro man var i ørkenen. På utkikk etter en ekstremt tørr vits? Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn? Prøv noen logiske gåter i dag. Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar.


Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Her er gåter for barn som liker å gruble.


Her har vi samlet en rekke tørre vitser som garantert får deg til å trekke på smilebåndet. Hva er likheten mellom en bløt og en tørr vits ? Makan til tørre mennesker skal en lete lenge etter :p. Du skal kjøre en buss. På første busstopp går personer på og av. Nedenfor finner du et utvalg morsomme grove gåter.


Vi har samlet sammen de beste grove gåtene vi kunne finne, og trenger hjelp til å utvide samlingen. Hvis du har noen flere grove gåter og dele med oss, vennligst last dem opp via skjemaet nedenfor, og du kan bli med i trekningen om flotte premier. I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt?


Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Det er vanskelig å skille. Så lat som alle er tørre vitser.


Forskere manes til å formidle funnene sine på en enkel og lettfattelig måte, popularisere og endog tørre å være tabloide. Konklusjonene skal komme først og deles i sosiale medier. Likevel vil det være utopisk, og noen ganger uredelig, å selge inn et budskap om at man har løst en eller annen medisinsk gåte. Gåter _____ IQ test: Fattige har det. Ondere enn djevelen selv.


Tørre gåter

Haust, tørre gater og fargar Ifølgje Yr. Gorilla skrev: Man kan fort bli stresset, ja, når man har delt litt mer enn man tenkte over akkurat der og da. Forstår godt hvordan du har det. Besøk vår søsterside gåte. Skrevet av: Thomas Vedø og Gustas Savickas.


Nei, det er en gåte. Hva skjer når en hai blir berømt? De beste korte og tørre vitsene Norge har å by på! Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser!


Tørre gåter

Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg