tirsdag 1. april 2014

Gravid uke 33 vektøkning

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gravid uke vektøkning. Dersom den gravide i lpet av svangerskapet legger p seg ca.

Jeg er litt over uker p vei, har gtt opp kilo. Vektkning hittill ( uke ) - 3. Vekt uker 037: 8kg kg (h, gir opp snart!). For den gravide har denne uken også en viktig frist.


Dette kan du forvente Barnet i 33. Lærer raskt Ved dette tidspunktet kan barnet se de flytende omgivelsene, kjenne at det tar tak i en tå eller suger på en finger, kjenne smaken av fostervannet og høre dine hjerteslag. Startvekt var litt for høy, så er fornøyd med ikke å ha gått opp mer.

Er høy og grovbyg men må si jeg ikke er så komfortabel med å se høyere tall på vekta nå. Norge har ikke egne anbefalinger for vektøkning i svangerskapet, men viser til amerikanske retningslinjer for vektøkning. Her anbefales vektøkning ut fra hvilken KMI den gravide har ved begynnelsen av svangerskapet. Svangerskapskontrollene skal fange opp eventuelle avvik eller problemer.


Har du lagt merke til fargeforandringer rundt brystvortene og kjønnsorganet? En balansert kost hos gravide kvinner bidrar til å sikre en frisk baby. Det hjelper også til å bevare en sunn helse hos moren.


Regelmessig fysisk aktivitet sikrer en trygg fødsel. I stedet for å fokusere på vektøkning i svangerskapet uke for uke , bør gravide heller fokusere på å være sunne og spise fornuftig. Følg fosteret utvikling i svangerskapet fra uke til uke. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet. I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt.


Det kan ikke bevege seg så fritt som før, siden det er mindre plass i livmoren, og bevegelsene blir dermed ikke like store. Det skal imidlertid være like mye bevegelse selv om plassen blir trangere, bevegelsene endrer bare karakter mot slutten. De neste fire ukene vokser barnet i et voldsomt tempo.


Det sover mye, og siden det går an å se pustebevegelser selv når barnet sover, vet vi at respirasjonssenteret i hjernen er utviklet.

Musklene er utviklet, huden er blitt glattere, og lanugohåret begynner å falle av, selv om det fremdeles kan være litt hår igjen på ryggen eller skuldrene etter fødselen. På dette tidspunktet har de. Jeg tror lav vektoppgang i tredje trimester kan ha med tap av muskelmasse å gjøre (jeg tror iallefall det er det det er hos meg). Generelt blir man litt mindre mobil, og treningen stopper ofte opp. Personlig tror jeg at jeg har mistet et par kilo muskelmasse i tredje trimester (har ikke trent styrke siden uke pga diverse), og de to kiloene som har kommet på er dermed egentlig rundt fire kg.


Du begynner å merke at du må tisse oftere enn før. Det utløser en tidligere trang til å late vannet enn ellers. Gjennom svangerskapet er det normalt å legge på seg noen kilo, men ikke så mye de første ukene.


Gikk opp totalt 12kg akkurat, hadde ikke hatt noe vondt av å gå opp mer. Fikk tilbake vekten min gjennom de første ammemånedene, mistet 8kg den første uken etter fødsel. Drøyt halvparten av alle gravide kvinner får i uke vondt i ryggen. Mange kjenner også halsbrann, bekkenløsning og hemoroider.


Når du er gravid i uke er det på tide å finne ut hvordan du vil føde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg