tirsdag 22. april 2014

Nettstudier bi

Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI , enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene. Skriv inn brukernavn og passord. Her finner du en oversikt over tidspunkt for disse.


Nettstudier bi

På samlingen vil du treffe lærer, medstudenter og ansatte ved Handelshøyskolen BI. Det faglige innholdet vil gi deg oversikt over temaene i kurset og gi deg et godt utgangspunkt for det videre arbeidet med studiene. Her kan du søke etter innhold på BIs nettsider.


Finn studier og kurs, info om opptak, artikler, forskning og ansatte. HVA ER NETTSTUDIER ? Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt.


Nettstudier bi

Nettstudier blir mer og mer populært, noe som gjør at studietilbudene også utvides hele tiden. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier.


Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. BI Nettstudier - LEDELSE, DELTID.


Nettstudier bi

Kunne du tenkt deg å studere BEDRIFTSØKONOM i ? Studiet tilhører fagområdet Økonomi, marked og administrasjon. Du kan også lese om relaterte yrker til studiet. Nedenfor finner du utdanninger som matcher søket Bachelor, Nettstudier.


Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, studiested eller utdanningstype. Klikk på en av utdanningene i listen for å lese mer om den, og send en uforpliktende henvendelse til skolen dersom du ønsker mer informasjon. Vil du kombinere studier med jobb? Har du ikke mulighet til å flytte til et av våre studiesteder? I listen over finner du over 3nettstudier.


Nettstudier bi

Det er også et hav av skoler i utlandet som tilbyr nettbaserte studier. Universiteter og høyskoler i mange land har tilbud for de som ikke kan være fysisk tilstede under forelesninger. Det kan du lese mer om her. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser. Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg