mandag 21. april 2014

Svie under samleie

SVIE UNDER SAMLEIE : Det er dessverre mange kvinner som beskriver som opplever svie i forbindelse med samleie. Ofte vet man helt vet hva som er årsaken. Svie under og etter samleie. Blir altfor våt under samleie.


Kjenner ikke penisen. Etter min siste menstruasjon, har underlivet m.

Har enda ikkje fått orgasme og. Hvis man har opplevd et overgrep, kan også dette gie svie og ubehag i skjeden under sex. Hvis det kan tenkes at du har blitt smittet av en kjønnssykdom, anbefaler jeg deg å ta en test på helsestasjon for ungdom. Det gjør fryktelig vondt når penis presses inn. Jeg går rett på sak.


Før den tid var det aldri problem under samleie. En av grunnene kan være at du får en lett reaksjon på din venns bakterieflora på penis, som gjør at du får en sviereaksjon fra skjeden. SVAR: Hei jente (18) Takk for at du skriver til ung.

Selv om det kan være mange årsaker til svie , anbefaler jeg. Mange gravide opplever en sviende fornemmelse i underlivet under graviditeten. Noen har lett sviende plager, mens andre opplever en sterkt brennende fornemmelse. De vanligste symptomene er kløe og svie nedentil, og hvit, tykk, klumpete utflod som ikke lukter. Ifølge samme nettsted oppleves smertene under samleie når du har en soppinfeksjon som å rive opp et åpent sår.


En intens kløe og hevelse fra skjeden og rundt skjeden er de vanligste symptomene. I tillegg kan du få utflod som kan være tykkere og klumpete ,og minne litt om cottage cheese. Noen grunner til at det kan oppstå sopp i underlivet: Diabetes. Vestibulitt og vaginisme er smertetilstander som kan ramme kvinner og forårsake brennende smerter, eller svie i underlivet ved innsetting av tampong eller ved samleie. Ved vaginisme opplever kvinner smerter i underlivet som kan ligne på menstruasjonssmerter, og ved vestibulitt merkes svie i underlivet ved innføring av tampong eler samleie.


Det er mange jenter som opplever smerter under samleie og svie etterpå. Samleier skal ikke være vonde. Mange forhold kan påvirke hvordan en har det seksuelt. Når du har hatt sex kan du oppleve en brennende, stikkende og sviende fornemmelse, både under akten, men også i timene etter.


Den sviende fornemmelsen kan gi en følelse av hele tiden å måtte tisse etter endt samleie – uten du rent faktisk skal det. Og hvis du har opplevd svie etter samleie er du avgjort ikke alene. Er det bare under samleie det svir eller er det når du tisser, når du vasker deg i underlivet eller er det hele tiden?

Sånn kan du ikke ha det uansett. Vanskelig å si hva det kan være når legene ikke fant ut av det! Da ser jeg bort fra at det ikke er sopp, clamydia, Vestibulitt eller artiell vaginisme. De fleste som får urinveisinfeksjon eller blærekatarr opplever svie og varmefølelse i underlivet under og etter vannlating. Det å tisse kan være svært så smertefullt.


Urinveisinfeksjon behandles med antibiotika, men kan også gå over av seg selv. Kvinner rammes hyppigere enn menn. Les mer om dette under behandling.


Mangel på østrogen fører til tynnere slimhinner og redusert fuktighet. Du kan få hjelp til å lindre disse plagene. Både mangelfull hygiene og for mye vasking kan skade det beskyttende lag av huden og åpne for uønskede mikrober, irritanter og allergener. Tørre slimhinner kan ofte være vedvarende. Ved svie , kløe eller smerter i underlivet er det økt risiko for urinveisinfekjson eller vannlatingsproblemer.


Er du så plaget av svie og smerter at det gjør vondt når du har samleie , kan de tørre slimhinnene også påvirke sexlivet. Etter jeg ble sammen med kjresten min, vi har n vrt sammen i fire r. Handler ofte om smerter og plager ved samleie , eller man nsker teste seg. Det hjelper som regel hvis jeg tar meg en dusj etter samleie.


Dette br alle kvinner gjre etter sex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg