onsdag 23. april 2014

Hoven i underlivet gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Hoven i underlivet gravid

Slimhinnene i underlivet forandrer seg. Faktisk endrer alle slimhinnene i kroppen seg – for eksempel både i munnen, nesen og i underlivet. Som gravid øker også blodmengden i kroppen din, slik at det blir mer blod i hele kretsløpet – også i slimhinnene. Det oppleves typisk som om man er mer hoven og fyldig i underlivet.


Jeg er også hoven i underlivet. Dette er graviditet nr tre, og denne hovenhenet kom først med andremann. Jeg fikk til og med en åreknute på kjønnsleppene! Er gravid i uke 16. Har vært veldig kvalm og uvel så langt i svangerskapet, men i går kveld ble det (endelig!!) sex igjen - herlig!


Men i dag er jeg øm og litt hoven på venstre side i underlivet. Venstre kjønnsleppe og bak til endetarmsåpningen. Kan kjenne at det er ømt og svakt hovent når jeg be. Skikkelig ekkelt spm- men hoven i underlivet.


Kle i skjede og skjedepning, brennende flelse i underlivet , hyppig vannlating og samleiesmerter. Og det er ganske s vanlig bli hoven nedentil nr man gr gravid. Gravid og delvis hoven i underlivet - Kropp og helse.


Hoven i underlivet gravid

Veldig rart det her, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Vær forberedt på ekle detaljer: Høyre side virker normal. Men venstre side er hoven og utspilt, nesten som om det er noe som presser på fra innsida. I tillegg er det veldig ubehagelig å gå på do, for det er akkurat som om. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden.


Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Dette er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge og rammer særlig. Men jeg opplevde at denne følelsen av ubehag osv forsvant plutselig, men nå er den da kommet tilbake.


Hoven i underlivet gravid

Jeg lurer på om det er vanlig at man merker hevelse i underlivet noen dager før man får mensen. Det er hos meg som om man kan kjenne en hevelse utenpå magen omtrent der livmoren er, når jeg er tissetrengt kjenner jeg det mer, så blir det mindre når jeg har vært på do. Når mensen er over er det he. Kan det kanskje være UVI som gjør det? Kanskje feil å si jeg føles tørr i underlivet , men at jeg er hoven innvendig.


Det kjentes ut som om hele underlivet var på tur ut gjennom skjeden,. Uke og hoven i underlivet – Graviditet, spedbarn. Det kan jo være noe du reagerer på eller det kan være at gnisninger mot underlivet ditt gjør det hovent. Diabetikere og gravide er spesielt utsatt, og etter en antibiotikakur er man lettere mottakelig for soppinfeksjoner. Sopp i underlivet - symptomer.


Symptomer på sopp i underlivet er ofte kløe, svie eller smerte ved sex. Kvinner merker gjerne at de kan få tykk, hvit og illeluktende utflo og menn kan oppleve sprekkdannelse på penis. Det er vanligst at gravide får ødemer i bena, men du kan også bli hoven i ansikt og hender.


Disse hevelsene forsvinner etter fødselen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg