tirsdag 15. april 2014

Kjølebag ryggsekk

Kjølebag ryggsekk

Finn ryggsekk i vårt brede sortiment av friluftsutstyr til attraktive priser. Stort utvalg på over 2kjente varemerker. Alltid rask levering! Alle priser på nettsiden er eks.


Vi reserverer oss for evnt. Priser kan når som helst endres uten varsel. Prøver som bestilles må leveres tilbake i original innpakning. Den er perfekt til utflukter eller den store pikniken.


Den er lett å bære med seg, selv om du legger mye oppi. En hard kjølebag eller kjøleboks, beskytter innholdet ekstra godt, også mot støt. Den sørger for at melonen, jordbærene og bollen med pastasalat ser like fint ut når du tar dem opp som når du pakket det ned.


En litt mykere kjølebag beskytter også maten, men passer ennå bedre til sånt som ikke er så sensitivt mot støt. Det er praktisk med en sekk som også er kjølebag , men denne klarer dessverre ikke å kjøle ned tempen noe særlig. Etter bare time er temperaturen 1grader, og det holder knapt til å kjøle drikke. Temperatur etter time: 1- timer: 1- timer: 12.


Den har to praktiske lommer på sidene og en større lomme med glidelås foran. Justerbare skulderremmer og bærehåndtak. ALT SAMMEN BEGYNTE MED EN RYGGSEKK.


Kjølebag ryggsekk

Fjällräven begynte i en manns kjeller og spredte seg siden ut over hele verden. Men det opprinnelige målet vårt har ikke endret seg: Å inspirere og gjøre det mulig for mennesker å gå med naturen. Jeg skulle så gjerne hatt en kjølebag som holder på kulden lenge og som er ganske stor. I hvert fall så stor at det er plass til en 6pack og litt grillmat. TCB3leverer alt av profilprodukter og gaveartikler.


En hel verden av billige hagemøbler og utemøbler Vi har alltid lave priser på alt du trenger til hagen. I vårt store utvalg finn du klassiske og moderne utemøbler i tre, aluminium og plast som passer til enhver hage. Kjøp ryggsekk hos Outnorth.


Prisløfte, rask levering og kostnadsfritt bytte. D kjølebag med sølv på innsiden for å hold all din mat og drikke kald. På fremsiden er det en ekstra lomme med printede fargedetalje rundt glidelåsen for lagring av dine eiendeler. Volum liter Farge: Blå Materiale: 600D Polyester med alu. Kjølebag med stropper så den kan bæres på ryggen!


Pakk niste til turen med denne praktiske og stilerene kjølebagen. Noen tips til valget av kjølebag. En kjølebag med trykk er altså et fantastisk profilprodukt som passer til de aller fleste foretak.


Axon Profil har et veldig brett sortiment med veldig mange ulike modeller i ulike prisklasser og utførsler. Vi har dessuten et stort antall modeller som du kan kjøpe i riktig lave kvanta. Profileringsartikler, Firmagaver og Giwe Aways bla. Reiseeffekter, Trillekoffert, PC vestk, Dokumentmappe, Bag og Ryggsekk - alt kan leveres med logopåtrykk. Sjekk også utstyret vårt for skolen!


Med pennal i kule mønstre er det enkelt å holde styr på penner og blyanter. Vi har ryggsekker i forskjellige størrelser, i alt fra ryggsekk liter til ryggsekk liter. Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser, enten du trenger en som kan holde -grader, eller du ønsker en som rommer opp til liter.


Kjølebag ryggsekk

Er du på jakt etter treningsbag, reisebag, skulderveske eller duffelbag? Hos XXL finner du et stort utvalg av bager fra kjente merker som Helly Hansen m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg