tirsdag 22. april 2014

Kontrastvegg soverom

Kontrastvegg soverom

Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Ved å bruke veggfarge soverom vil du bygge en unik, maskulin atmosfære i soverommet. Kontrastvegg soverom Riva i Selly Home. Denne kombinasjonen vil gi et pust av luksus i hvert soverom.


Vinduveggen som kontrastvegg Et litt mindre vanlig, men vel så effektfull variant er å male den veggen med vinduene på i en annen farge. Velger man å la vinduveggen være fondvegg er det enklere å la kontrastveggen bli en større del av helheten i rommet fordi man ikke får denne store flaten på samme måte. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger.


Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og oppholde dere i rommet – ikke naboen, trendguruen, interiørkonsulenten eller betjeningen hos fargehandleren. Fersken kontrastvegg soverom. I dette skandinaviske studioet kontrasterer ferskenes rødme vegger seg med den høye effekten svart og hvit veggkunst. Men den mykheten gjenspeiles igjen i jute-teppet og sengetøy med havredyr. Blush pink parer seg også pent med stålblå gråtoner og til og med knallrød for en uventet kontrast.


Finn din favoritt blant blåfargene Blåmalte vegger i alle nyanser, fra dus pastell til mørk petroleum, er tydelig i trendbildet. Se vårt utvalg av rom i forskjellige blåfarger, og bli inspirert til å finne din egen! Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Tapet blir mer og mer populært, dette soverommet er tapetsert med Simplicity fra Eco. Syns du blått blir for kaldt, kan du varme interiøret med gulldetaljer. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.


Et knallgult soverom er ikke en god idé, du får ikke sove der. Et soverom vil vi helst skal være beroligende. Vil du derimot ha litt mer romantisk action her, kan du velge denne fargen. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen. I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen.


Trendy kontrastvegg på 1-2-3. ANNONSEINNLEGG FRA BYGGMA: Skap en kontrastvegg eller gi hele rommet en forvandling. Mose har blitt veldig populært som kontrastvegg eller som et bilde i alle rom også på soverom. Mosen blir et flott blikkfang og skaper liv på soverommet. Det er din helligdom for ro og bør fremme beroligende vibber.


En av disse beste måtene å oppnå denne koselige, rolige atmosfæren på soverommet ditt er gjennom bruk av behagelig farge på soverom. Soverommet er din avslapningsstasjon. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv.


Kontrastvegg soverom

Mange vil ha én vegg med en annen farge, altså en såkalt kontrastvegg , sier hun, og legger til at hun forstår at folk synes det kan bli litt voldsomt å male hele stuen i én trendfarge. Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom. De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom. Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg , dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene.


Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende. Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen.


Kontrastvegg soverom

Den vanligste veggen å bruke som kontrastvegg er den innerste veggen i rommet – den uten vindu. På soverommet er det naturlig å velge veggen bak hodegjerdet på sengen som fondvegg. Her er det valgt to vidt forskjellige tapeter til fondveggene i soverommet og gjesterommet.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg