fredag 4. april 2014

Duovogn test

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Vi har testet duovogner. Se de beste tilbudene!


Hvilken hjultype de har, hvor romslig varekurven er, og hvor lette de er å legge sammen.

Se hvilken duovogn som ble best i test her. Duovogn : Stokke Trailz ble utnevnt som best i test for RådRön. Grunnen til det var at den jevnt over scoret veldig bra på alle testkriteriene, foruten at de mente den er litt vanskelig å pakke sammen og rengjøre.


Om du vil vite hvilken barnevogn som er kåret til Best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle ekspert-tester, pratet med ekspertene og fått vite hvilken barnevogn vanlige forbrukere liker aller best. En duovogn er designet for en praktisk overgang fra når barnet ditt ligger i vognen, til hen kan sitte oppreist på egen hånd.


Vi har et stort utvalg av flotte duvogner fra pålitelige merker, samt alt man trenger av tilbehør.

Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Dette er testens vinner. Vognen er preget av at produsenten har jobbet for å få ned vekten. Det gir et noe spinkelt, men likevel solid inntrykk.


I vår test er denne testen i stedet gjennomført i et kuldekammer med oppimot -grader. Flere og flere deler i de nye barnevognene blir produsert i plast. En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger. Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete. Babybagen brukes fra babyen er nyfødt og opp til ca kg.


Når foreldrene velger å bytte til sittedelen varierer. En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet. Med liggedelen kan duovognen brukes helt fra fødselen, og med sittedelen til barnet har blitt for stort for vognen eller på annen måte vokst ut av den ved rundt to til tre års alderen. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten. Bäst i test - Duovagn - Vi har testat barnvagnar med liggdel och sittdel.


Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. Duovagnarna har testats på olika underlag och använts med både sitt- och liggdel.

Hur är körkänslan, går vagnen att fälla ihop och vilka funktioner har duovagnen? Vi er selv foreldre og har mye erfaring med bruk av barnevogner og utstyr. Snart halvveis inne i svangerskapet er det kanskje på tide å begynne å tenke sånn helt forsiktig på utstyr.


Det har Ønskemamma tatt en lang prat med tvillingmamma Marit om sist helg. Vi snakka om cirka alt tror jeg…. Jeg vet jo ikke hva alt er. Når du er ferdig med bagen, tar du av den og henter fram sitteinnsatsen.


Velgdig mange går for duovogn. Bagvogn: Den gode gamle bagvognen finnes fremdeles, men er ikke vanlig i dag – de fleste velger heller en duovogn. På flere vogner har du også mulighet for å bruke adapter til bilstoler.


Testen er korrekt utført på de testeksemplarene vi har fått. Men vår erfaring gjennom årene tilsier at kvaliteten på testeksemplarene kan variere og skille seg ut fra andre eksemplarer,. Den beskrives som en god allround vogn som er stabil og robust.


I denne samletesten er det tatt med tester av flere typer barnevogner, blant annet joggevogner og byvogner. Slik kan du lettest se hvilke vogner som er de beste på markedet i flere kategorier. Likevel foreligger ikke testresultater for alle bakovervendte småbarnstoler i markedet.


Plus Test er en frivillig test , som betales av produsentene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg