mandag 28. april 2014

Barnedåp gave

Typiske gaver i sølv – rør til dåpsattesten, kopp, rangle, bestikk eller lignende. Smykke eller armbånd – enten barnesmykke, perlesmykke eller til og med et som kan passe hele livet. Barneservise – her finnes det mye fint i alle prisklasser.


Barnedåp gave

Medlemskap i bokklubb – en gave som både varer og gleder. Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Vi har et stort utvalg dåpsgaver i forskjellige prisklasser som passer både gutter og jenter. Gå inn på våre nettsider eller besøk en av våre mange butikker og kjøp din dåpsgave i dag.


Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente. Her finner du en rekke tradisjonelle og noen litt mer originale forslag til dåpsgaver.


Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Et tips kan være å inkludere en personlig hilsen på kortet, slik som på bildet. Skriv den i bestillingsskjemaet, eller gjør den for hånd når gaven kommer i posten.


Vil du skrive for hån sender du gaven i posten til deg selv. Du kan også kjøpe gaven på et av våre kontorer. Da får du dåpsgaven med deg med det samme. Men det er bare et annslag.


Tror en skal gi det en selv føler for etter eget ønske og økonomi. Har en veldig mange barnebarn er det selvfølgelig naturlig at det ikke blir så mye gaver. Ifølge Den Norske Kirke er det imidlertid aldri for sent å bli døpt, så sjansen går ikke fra dere selv om dere bestemmer dere for barnedåp når barnet er blitt litt større. Det kan være flere grunner til at nybakte foreldre velger å døpe barnet sitt, fremfor å eksempelvis arrangere en navnefest. Nå spør folk oss om hva de skal kjøpe, og jeg har ingen ide!


Kan noen gi meg forslag, besteforeldre, faddere, tanter, andre? EIK barn er norges ledende produsent av dåpsgave til barn. Vi produserer nesten alt selv i Tønsberg, og har gaver til barnedåp , navnefest, barselgaver og vennegaver.


Reitans tips: Her har jeg ingen undersøkelser å støtte meg mot, men mitt inntrykk er at gavehysteriet ikke har nådd barnedåpen med like stor kraft som for eksempel konfirmasjonen. Faddere og nær familie spanderer kanskje noe mer enn andre gjester på gaven , men igjen avhenger dette av flere faktorer og ikke minst økonomiske. De nydeligste babygavene finner du hos Sprell - til dagers levering.


Vi har håndplukket det beste slik at du slipper! Ved å kjøpe symbolske gaver i vår nettbutikk hjelper du mennesker ut av fattigdom. Gjennom utdanning og jobb kan samfunn bygges opp igjen. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst.


Barnedåp gave

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Barnedåp og navnedag feirer det nye barnet som er født. Flere av dåpsgavene kan i tillegg graveres for en personlig vri. Velg for eksempel navnet til barnet, en dato eller initialer. Perfekte gaver til jenter og gutter.


Supergavekortet er en super barnedåp gave. Gave til barnedåp ? Dåpen er et tegn på Guds kjærlighet til alle mennesker, og en gave som det bare er å ta imot, uansett når i livet vi døpes. Barn, unge og voksne er like velkomne til dåp. Den som døpes blir medlem i Den norske kirke.


Velkommen til å ta kontakt med din menighet hvis du vil bli døpt, eller du ønsker å la barnet ditt døpes. Konfirmasjon, dåp, bursdag og jul. Stort utvalg av SKAGEN-fond. Det er selvsagt mulig å gi mer utradisjonelle gaver , men tanken bak gaven bør være at den skal representere barnet og livet som kommer.


I så måte bør gaven være tidløs. Istedenfor en slike gaver oppretter enkelte en sparekonto som frigjøres til konfirmasjonen. Dåpsgaven skal være et minne for livet.


Barnedåp gave

Vi kan lage dem både morsomme og seriøse – alt etter hvilken stemning du ønsker å fremme. Vi selger også ferdige taler i nettbutikken, slik at du har noe å ta utgangspunkt i når du skal lage din egen tale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg