onsdag 16. april 2014

Alf prøysen sanger tekster

Finn laveste nettpris her. Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last. Begge var yngre enn ham, og han samarbeidet godt med begge to, og hadde også en flittig brevveksling med dem. En klassiker av en barnesang.


Olle Bolle: De fleste barn lyser opp når de hører denne. Populær sang, mye brukt i barnehager.

Ole dole doff (regle) Kort og morsom elle-regle som er populær blant barna. Det går ikke lenge før de kan denne utenatt. Vi setter stor pris på tips til lydbøker, musikk og sangtekster vi enda ikke har på vårt nettsted. Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere?


Han huskes særlig for sin barnelitteratur, men skrev også for voksne både i romanform og for teateret. Populariteten har til tider vært så stor at det har vært vanskelig å få øye på at også deler av forfatterskapet hans for voksne tilhører det ypperste i norsk litteratur generelt, selv om han nesten bare produserte prosa i lite format. Her finner du tekst og videoklipp av julesanger som Glade jul, Deilig er jorden, og alle de andre julesangene.

Både norske og engelske sanger. Helt gratis og garantert julestemning! St Franciskus barnehage : Sanger vi bruker i barnehagen Her er noen sangene vi synger sammen med barna i barnehagen. Hvis jeg var et dyr. Vi var mange steder, og opplevde stor tilslutning av publikum.


Ikke tekster om fattigdom. Julekveldsvisa ser framover mot noe fint som skal skje. Akkurat som vi gjør i jula, sier han.


Sanger til alle årstider Vårsanger, sommersanger, høstsanger, vintersanger. Prøysen skrev mye om det å følge tradisjoner. Denne samlingen er ikke tilfeldig sammensatt. Det er en tanke bak både utvalget og rekkefølgen.


Det er ikke lov å trykke eller publisere åndsverk uten tillatelse fra opphavspersonen (eller de som ivaretar denne retten), eller uten tillatelse fra de som har publiseringsrettighetene, som bokforlag, musikkforlag, plateselskaper o. Det betyr at du ikke har lov til å legge ut tekster , noter, musikk på internett, fordi du da bryter norsk lov. Bring denne kulturarven videre, og introduserer barna for denne koselige sangen. Tips til bruk: Nøtteliten er perfekt å synge når dere er på tur i skogen. Mitt hjerte er ditt.


Takk for at du gjør så mange sanger tilgjengelig.

Blant nordmenn flest er nok ikke Ulf Peder Olrogs navn så kjent. Han var forfatter, dikter og visesanger, og han laget radio- og tv-programmer. Et godt knippe av hans mest kjente og kjære tekster utgjør familieforestillingen Morosamt med jula, med sesongpremiere søndag 26. Litt dårlig på å huske tekster når øynene glipper igjen her. En av de nydeligste sanger jeg vet.


Musikkvideoen med sangens lydspor starter automatisk nederst til høyre. For å forbedre oversettelsen kan du følge denne lenken eller trykke på den blå knappen nederst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg