fredag 4. april 2014

Bilder av hus

Finn bilder av Hus. Se bilder av et utvalg av eneboliger vi har bygget. Her finner du standard husmodeller, kundetilpassede versjoner og boliger er som er 1 skreddersydd etter kunders ønsker.


Last ned slående gratis bilder om Hus. Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. Gratis bilder av Gammelt Hus.

Naturen Fjell Sveits. Villa Hus Dystre Mørk. Hun ville vite hvordan i all verden det hadde seg at et slikt bilde havnet der. Forklaringen var ganske enkel: Husets forrige eier hadde hatt besøk av en fotograf som tok bilder av det nyoppussede kjøkkenet. Kanskje ditt hus er avbildet før påbygging og vindusutskifting?


Hvordan så byen ut for 1år siden? Bildebasen består av over en halv million bilder som brukes av foskere, presse, forlag og privatpersoner. Utvalgte bilder fra prosjekter den senere tid.


Særegen laftehytte på Hovden.

Unik storhytte på Beitostølen. Tradisjon og moderne. Storslått lodge og laftebygg. Praktfullt hyttetun.


Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk. Se våre hus og hytter! Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk.


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Velger du Älvsbyhus som leverandør finnes det forskjellige modeller å velge i - 1-etasjes hus , 5-etasjes hus , vinkelhus og tomannsboliger. Hos oss får du dessuten svært gunstige betalingsvilkår - alt kommer på en faktura og du betaler først når det er klart for å sette nøkkelen i døra. Farger på detaljene.


Lys vindusomramming skaper en illusjon av mindre vinduer, mens en mørkere omramming skaper en illusjon av større vinduer. Du kan selvfølgelig få huset akkurat slik det er tegnet. Men husk at hver hustype er et utgangspunkt.


Med alle hus kan du gjøre mange ulike tilpasninger slik at du får akkurat den boligen du ønsker deg.

Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt eget med utgangspunkt i din tomt. Alle husene kan justeres, og våre arkitekter hjelper deg med å skape akkurat det huset som passer deg og din familie. Hedalm Anebyhus leverer arkitekttegnede kvalitetshus, spesielt tilpasset norske forhold. Tilbygg - påbygg - ombygg.


Trives familien i omgivelsene, kan et påbygg, tilbygg eller en ombygging gi nye og gode løsninger. Husbanken gjennomfører statens boligpolitikk og bistår kommunene med bosetting av vanskeligstilte i boligmarkedet. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg