torsdag 10. april 2014

Akrylmaling på lerret

Akrylmaling på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk!


Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Maling, farger og lerret.


Farger lager en stemning. Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling. Male med akrylmaling ! Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært.


Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Her vil du finne grunning for lerret , medier for krakelering, strukturer, lakk med forskjellige egenskaper, det du trenger til rengjøring, samt vårt tekstil medium til maling på tekstiler med mer. Alt til meget fordelaktige priser. Vi tar for oss flere maleteknikker og materialer som skaper ulike strukturer og effekter i maleriet. Grunnleggende opplæring i maling med akrylmaling på lerret.


Her kan du virkelig lære hvilke muligheter som ligger i akrylmaling. Kurset krever ingen forkunnskaper. Hver kursdeltager får male bilder i størrelse 80xGARANTERT FINE RESULTATER!


Finn riktig lerret til projektoren. Lerreter kommer i forskjellige størrelser og utforminger, og du kan få tar i alt fra nedtrekkbare lerret til rammemonterte lerret og portable lerret som står på stativ. De nedtrekkbare lerretene kan du også få med elektrisk motor. Dersom du er på utkikk etter en ny innendørs hobby, er akrylmaling absolutt et godt valg.


Mulighetene er svært mange og dette er en form for maling hvor du ikke behøver å bekymre deg for løsemidler. Videre kan akrylmaling brukes på nær sagt alle underlag og lerret , tre, glass og metall er noen av mulighetene. Vermilion Red legges først på i små partier der penselen dras med korte strøk nedover samt horisontalt.


Akrylmaling på lerret

Deretter legges områder med Magenta og Violet. For å oppnå mer dybde i bildet legges sort på høyre side samt i nedre del av lerretet. Mens malingen fremdeles er våt, dras fargene i hverandre med en bred pensel og store strøk. Jeg har begynt litt å male på lerret. Kjøpte lerret på Clas Ohlson.


Ok lerret syns jeg. Tror det er 20x20cm. Har bare oljemaling,som jeg syns er noe klin. Vanskelig å gjøre rent penslene og det er ganske tykt å male med. Har hørt andre bruker akrylmaling.


Er det enklere å få penslene rene når en. For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god kvalitet til gode priser. Skap dit eget Lerretsbilde online. Besøk oss i dag og bli inspirert! Akrylmaling etterlikner i utgangspunktet maleegenskapene til oljemaling, men gir også en rekke fordeler, eller ulemper - alt etter hva man ønsker eller er vant til.


Akrylmaling tørker raskt (du kan gjøre ferdig et maleri på en kveld om du ønsker), men du kan tilsette et middel for å forlenge tørketiden. Hvis du ikke har testet pouring ennå, er det på høy tid å gjøre det. I boken Abstract Acrylic Painting får du tips og ideer til ulike pouring-teknikker samt inspirasjon til andre abstrakte kunstverk som du kan lage med akrylmaling. Akrylsett male på lerret , kom i gang med akrylmaling ! Ikke vær redd for nye utfordringer.


Akrylmaling på lerret

Mange som tester akrylmaling finner en lidenskap for livet. Her har vi samlet små og store ting som du trenger for å kickstarte dine kunstneriske ambisjoner. Om du ikke er så god med penselen, og ikke har penger til å kjøpe det fine bildet du så i butikken, det fins en enkel løsning! D Dette er en mulighet å lage et bilde på. Lerret med ramme Du kan bestille et lerret med eller uten ramme.


Rammen settes enkelt sammen uten verktøy. Alt du trenger for å montere lerretsbildet, inkludert oppheng, følger med i pakken. Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært.


Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg