onsdag 2. april 2014

Barnas leksikon på nett

Barnas leksikon på nett

Barnas side er en startside for barn og unge. Du finner pekere og artikler innen en rekke kategorier som skulle være. Slå opp i leksikon på nettet. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. En nettside med lenker for foreldre og barn.


Barnas leksikon på nett

Pris kr 1(spar kr 16). I denne boka kan du lære om hele verdens folk og samfunn, menneskene før oss, livet på jorda, vitenskap og teknologi, jordkloden, universet og verdensrommet. Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Holde kommunikasjonslinjene åpne ved å stole på barnet ditt til å prate uten hengende over skulderen.


På denne måten vil han være mer sannsynlig å komme til deg hvis noe skjer som bekymrer ham. Revidere reglene ofte, og ikke vær redd for å overvåke ditt barns aktiviteter på nett hvis du mistenker at noe upassende som skjer. Ikoniske barnas poet Shel Silverstein leverer en mørk humoristisk dikt om en manglende Mr. Mo og en sulten, snakker anlegget. I datasammenheng betyr det å være på nett (engelsk online) at en datamaskin er knyttet til internett og at personen som bruker den har tilgang til ulike tjenester der.


Barnas leksikon på nett

Vinn Beckmann-sekk! Husk kontaktinformasjon og gjerne alder på barnet. Vennligst fyll ut feltene under. Marker de ressursene du ønsker. Når du trykker sen vil du få tilsendt en e-post med lenke til materiellet du har valgt.


Felt med stjerne er obligatorisk å fylle ut. Trygghet og trivsel for barn på nett. Redd Barna tilbyr diskusjonsopplegg som kan brukes på foreldremøter. Distansekort på nett Distansekort på nett har egne sider. Disse finner du på distansekort.


Her kan barna registrere alle skikilometer de har stått, gått eller hoppet på ski. Leksikonet er eid av de norske universitetene og flere ideelle stiftelser. I denne boken kan du lære om hele verdens folk og samfunn, menneskene før oss, livet på jorda, vitenskap og teknologi, jordkloden, universet og verdensrommet.


Størst på ull, vinterdresser, parkdresser, regntøy og yttertøy! Sjøfartsgata 8: Utstillings- og verkstedlokalene i Sjøfasrtsgata 8. Trygg på nett består av fire tjenester som bidrar til en sikker netthverdag for deg og dine. Dette er Trygg på Nett. Nå har vi sikret avtaler som hjelper deg med alt fra forebyggende rådgivning, til advokathjelp når uhellet først er ute. Du får bedre kontroll over barnas nettaktiviteter, og kan sikre at passord og personlig informasjon.


Oppslagsverk med forklarende, søkbare artikler om ulike temaer (oppslagsord), gjerne alfabetisk ordnet. Leksikon brukes oftest som betegnelse på oppslagsverker, encyklopedier, som i større eller mindre grad søker å dekke alle kunnskapsområder (allmenne leksika). Hvilke bilder publiseres på nett - enten på åpne eller lukkede nettsider eller grupper? Hvilke ulike plattformer eller nettsteder publiseres bildene på ? Hva gjør barnehagen for å minimere sjansen for misbruk av bilder som publiseres? Få oversikt og kontroll over barnas nettbruk.


Hans-Petter Nygård-Hansen har ved hjelp av en liten boks klart å redusere kranglingen om barnas tidsbruk på nett. Eurosko er Skandinavias største skokjede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg