fredag 25. april 2014

Intimvoksing hjemme

All intimvoksing er en behandling som du helst bør investere i produkter du bruker hjemme som lotion og kroppsskrubb for at huden skal holde seg så godt det går kvisefri. Da bør du lese dette. Samtidig, må man også være forsiktig ved bruk av voks hjemme. Området er nemlig svært sensitivt, og man kan ende opp med skader og forskjellige grader av hudirritasjon.


Den gangen da jeg skulle vokse braziliansk selv hjemme. MARNA tester KOMMENTARER. Nå skal jeg fortelle om noe som er ganske vanskelig å snakke om. Har aldri gjort det før.


Men er lei av å bli pinnsvin to dager etter at jeg har barbert meg. Og blir så sår hvis jeg barberer meg oftere enn én gang i uka. Noen som pleier gjøre dette selv som har tips?


Voksstrips å anbefale? Enten du går for full brazilian der du fjerner alt hår, eller kun tar vekk håret noen steder, så er intimvoksing den metoden som gir det mest langvarige resultatet. Vi tok skrittet og prøvde intimvoksing. Intimvoksing hjemme. Det er ikke akkurat en drøm å få hårene revet vekk der nede.


Ikke prøv dette hjemme. Vi har testet brasiliansk voksing. Brasil versus Hollywood. Unngå de verste vokstabbene.


Hva er fordelen med intimvoksing ? De fleste synes det er befriende å slippe å barbere seg for eksempel hver tredje dag og i tillegg vil resultatet etter barbering ikke kunne gi et så rent og glatt resultat som ved voksing. Du slipper stikkende hår kort tid etter barberingen og vil kunne nyte glatt og hårfri hud over lengre tid. Vi bruker kun HotWax når vi utfører brasiliansk.


Fjerner selv de fineste hårene smidig og skånsomt mot huden. Gjør mer smertefri og hyggelig voksopplevelse. AU AU…Vi vet det er vanskelig å tro men det er mange kvinner som prøver seg på en bikini voks hjemme , noen til og. Forberedt på av det kommer til å gjøre vondt selvfølgelig. Andrea hard voks gir det ultimate resultatet for sommerens bikinilinje eller for.


Ta en titt på de ulike typene, og lær hvordan du kan få det til hjemme med Veet. Du velger selv hvor mye hår du vil ha foran, så fjerner vi alt under og bak. Det er en helt fantastisk følelse å være glatt og hårfri i lang ti og gjenveksten av hår føles mykt og stikker ikke.


Det kan være vanskelig å finne en salong som utfører intimvoksinger på menn, men å gjøre en god jobb selv er mer eller mindre umulig. Vil du allikevel forsøke, finnes det nå produkter til hjemmebruk som er spesielt fremstilt for intimvoksing , og som både er mildere mot huden og tilsatt lindrende oljer. Ikke voks underlivet hjemme , da risikerer du at hårene brekker. I denne artikkelen finner du all den informasjonen du trenger for å få grundig innsikt i brasiliansk voksing , samt tips for voksing hjemme.


Jeg har en sånn hjemme -laser greie fra philips! Her får du svar på det du måtte lure på om intimvoksing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg