torsdag 10. april 2014

Leker til baby

Leker til baby

Sjekk vårt utvalg på Sprell. Lynrask levering av kvalitetsleker. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Leker til baby

Så ta deg en titt i det store leketøysutvalget vårt, og finn barnas nye favorittleke! Utviklende og spennende leker til de minste Barnets første ti skal være fylt med lek og nye oppdagelser. Alt er nytt og spennende for en baby , så når det er tid for en liten lekestun er babyleker spesielt utviklet for å hjelpe barnet med å utforske omgivelsene, stimulere sansene og utvikle intellektet.


Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Lek er utrolig pedagogisk og like lærerikt og utviklende, uansett alder. De første lekedagene i livet begynner som regel i et babygym.


Her blandes farger med former og lyd som oppmuntrer til fokus og formlære. Med tiden skal de ustøe første stegene bli tatt og da kan et hjelpemiddel være fint å ha. Stort utvalg av leker til baby. Rask levering og trygg handel på sprell. Her må man bare tilpasse og velge bort det som ikke passer av leker.


Babyshower er koselig og gøy uansett! Vi garanterer at du finner leker som barnet ditt vil ha stor glede av både når det gjelder vanlig lek men også når det kommer til utvikling og inspirasjon. Om det er mange som ikke kjenner hverandre kan det være en fin aktivitet at hver gjest forteller hvordan de kjenner den gravide, relasjonen deres, eller motsatt, at den gravide tar å forteller det for alle gjestene.


Leker til baby

Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Barnas Hus har et stort utvalg av leker til baby som er stimulerende og morsomme, som babygym, gåvogner, rangler, gåstoler, uroer, spilledåser, vognleker.


I vårt store utvalg av leker finner du alt barnet ditt kan tenke seg. Det finnes mange ulike typer leker til barn i alderen 0-år. Det kan for eksempel være leker de holder på med på gulvet, holder i hendene, eller leker til å ha i badekaret. Det er viktig å huske på at den beste leken for babyer den første tiden er å være med foreldrene.


For leketantene er det viktig å passe på våre barn, og den naturen de skal leve i og overta en dag. Vi bruker mye dedikert tid på å finne produkter som er økologiske og bæredyktige, og vi er veldig kritiske md å få sjekket virksomhetene, slik at de lever opp til de standardene vi ønsker oss. Når du kjøper økologiske leker hos oss, kan du være sikker på at du får et produkt som. Les hvordan du som forelder kan støtte denne læringen, og få tips til gode leker å finne på sammen med barnet ditt.


Hjelp ditt barn med å utvikle og stimulere sansene sine. Sterke kontraster er lettere å se for små barn. Lekene fra IKEA inneholder ingen farlige kjemikalier, men er laget av solide, gjenvinnbare materialer med giftfri lakk og maling. Bestill leker og utstyr til baby på Sprell.


Leker til baby

Materialer som tre, naturgummi og silke appellerer til barnas sanser - de har en annen følelse, struktur, lukt, lyd og smak enn leker i kal glatt plast. Siden lekene er laget av fornybare råvarer, har de også en mindre negativ påvirkning på miljøet. Produkter til barn og baby.


Vi stikker høye krav til kvaliteten på våre leker og har rikelig med leker som er både morsomme og lærerike. Leker for barn i alle aldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg