onsdag 9. april 2014

Rudo barnevognhuset

Troller Polar Vinterpose Dun og Ull. Posen leves med forlenger stykket og kan brukes for barn. Barnevognhuset Rudo. All rights reserved. Er dette ditt firma?


Butikk med nesten alt du trenger av barneutstyr og alt du ikke visste du trengte.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har eget verksted slik at vi kan utføre service og reparasjoner på barnevognene. Stort utvalg av vogner og utstyr, samt mange års erfaring vi kan dele med dere. Dette har skjedd meg to ganger. God service fra vår side er å følge opp den enkelte kunde.


Vi har lange tradisjoner, men teknologisk kanskje ikke vært så gode. Hvor synlig er din bedrift? Ditt søk på barnevognhuset rudo ga virksomheter og du har nådd slutten av.


Jeg har handlet hos Rudo i Ullevålsveien mange ganger, ettersom jeg har en liten gutt på måneder.

IKKE EN GANG har jeg fått hjelp eller god service! Jeg skjønner ikke hvordan noen kan drive butikk og ha så sure og lite hjelpsomme ansatte? Jeg har nå bestemt meg for å handle andre steder, de for. Babyutstyrskatalog for Rudo.


Rudo har to butikker i Oslo og en webshop. Vi har designet og produsert babyutstyrskatalogen deres. Se hvordan Mobilt Bedriftsnett har vært med på å løfte kundebehandlingen. Vi fører et bredt sortiment innen alt av babyutstyr fra markedets ledende leverandører.


Vi har alltid mange varer til faste lave priser. Ved å benytte deg av våre nettsider kan du raskt og enkelt finne frem til de produkter du er interessert i. I vårt brede sortiment av vogner finnes alt du kan tenkes å trenge – fra lette og smidige paraplysulkys og solide joggevogner til allsidige sportsvogner, duovogner og søskenvogner. Kompletter vognen med en vognpose, en stelleveske, et regntrekk eller et av våre andre praktiske barnevognstilbehør. Forhåpentligvis finner du noe som passer akkurat deg og din familie!


AnonymBruker skrev: Det er nok veldig lett å få seg et ligg i dagens SoMe verden, så hvorfor gå etter en gift kvinne hvis man bare er ute etter sex? Av samme grunn som kvinner går etter gifte menn vil jeg tro? Man slipper alt det styret med følelse.


Vis Øyvind Øvsthus’ profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Se hele profilen på LinkedIn og finn Øyvinds forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Nå har vi kunden på øret og kan ta samtalen mens vi beveger oss rundt.

Og dersom kunden ikke får svar der og da, blir det registrert et ubesvart anrop, og v. Foretaket har registrerte ansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg