mandag 14. april 2014

Gravid massasje oslo

Nordens største spabad med massasje for gravide og mange andre spabehandlinger. Det perfekte gavetipset. Bestill gavekort her. Komplette pakker til gode priser. The Well har saunaer og dampbad.


Se en detaljert beskrivelse her. Stort utvalg av spennende dusjer. Vi tilbyr de beste spa- og wellnessopplevelsene i Oslo. Regelmessig massasje tilgjengelig for alle. Enkel online bestilling.


Lett massasje av mage, rygg og nakke med tummy rub stretch mark oil, som øker hudens elastisitet og inneholder omega og – som også øker hudens fuktighetsnivå og drøyer aldringsprossesen. Oljen virker beroligende på irritert og stresset hud – noe som er bra for deg og ditt barn. Gravidmassasje er en behagelig og avslappende massasje som er tilpasset hver enkelt.


Gravid massasje oslo

Teknikken er i prinsipp den samme som ved klassisk massasje , men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Colosseum Spa tilbyr massasje og behandlinger for gravide i Oslo. Barn i magen og Snart mamma. Massasjen er tilrettelagt for den gravide.


Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en flash beauty ansiktsbehandling. Vi tilpasser vår behandling slik at du finner en stilling som er behagelig for deg. Kroppen din gjør en kjempeflott jobb når du går gravid. Behandlingen kan utføres på ryggen, sideliggende eller sittende. Du fortjener derfor litt massasje.


Gravid massasje oslo

Mammaklinikken har kvalifiserte naprapater som tilbyr klassisk massasje i Oslo sentrum. Er det trygt med massasje når en er gravid ? Vi får ofte spørsmål om det er trygt å gå til en massør når en er gravid. Svaret er ja, såfremt massøren er kjent med gravidmassasje og hva en skal ta hensyn til. Våre massører utfører alle typer massasje fra klassisk massasje til triggerpunkt massasje. Likevel er det mange klinikker som tilbyr massasjeterapi som er spesialtilpasset for nettopp for gravide.


Dersom du er gravid og ønsker massasje , kan nettopp en slik spesialtipasset behandling være svært nyttig. For den gravide har vi Spa pakker. Stemmer det at gravide skal droppe feks fotmassasje?


Håper ikke det, for det er det beste som finnes! Har også lest at man skal være forsiktig med massasje generelt, uten at jeg skjønner hvorfor. Velkommen til profesjonell massasje i toppklasse.


Terapauter med lang erfaring innen massasje. Du finner oss sentralt på Bislett. Jeg sliter med nakken og ryggen om dagen og mannen min vil gi meg en massasje time ) Har noen tips på et bra sted i Oslo man kan gå til som gravid ? Har hørt om noen episoder fra venner da massøren ikke ville gi behandling da kunden var gravid. Gudinne som gir et liv.


Du vil føle deg roligere, mykere, mer bevegelig og avslappet med jevnlig massasje. Jeg har lang erfaring med massasje av gravide , anbefales! Vi i Oslo Kvinnehelsesenter tilbyr ulike former for massasje på Røa. Fra avslappende massasjer som øker blodsirkulasjonen til dypere massasjer som retter seg mot dine problemområder.


Jeg var selv på massasje time da jeg var gravid med førstemann (viste ikke at jeg var gravid da),men hun som masserte kunne ikke faget sitt, så det gikk bra, men jeg var helt skjelven etterpå når jeg oppdaget det. Men det er jo mye behgaelig du kan gjøre da. Atlasklinikken tilbyr kiropraktikk, akupunktur, massasje , osteopati og fysioterapi i Oslo og Bergen sentrum.


Vi har kveldsåpent og akuttvakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg