onsdag 9. april 2014

Baby takkekort

Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Kun 68kr pr kort,minimum stk. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Venner og familie gleder seg til å se bilder av den lille og du får takket for gaver og oppmerksomhet.

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Skap unike og personlig takkekort etter fødselen med bilder av din baby og dine egne ord - eller bruk en av våre mange maler for å gjøre prosessen enda enklere. Rask leveranse - vi trykker i Norge. Takkekort baby – Samling av flotte tekster til takkekortet. Dobbelt takkekort til baby.


Prisen inkluderer: Alle bilder og din personlige tekst, trykt på et hvitt, tykt papir og med matchende konvolutter. Enkelt takkekort til baby. Hvordan vil du helst at din lille skal fremstilles på et babykort?


Bla deg gjennom vårt store utvalg av av babykort og velg det kortet som passer best.

Hos fotoknudsen er vi nøye på kvalitet. Derfor kan du stole på et hvilket som helst kort av din baby blir en vinner. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder.


Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Da skal du kanskje sende takkekort også? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? Gled venner og familie som har feiret ankomsten til babyen din med et personlig takkekort.


Optimalprints flotte designkort er den perfekte måten å dele det nyeste bildet av den lille på. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen. Her finner du inspirasjon og tips til hva du kan skrive på kortet til den nyfødte baby.


Skal du skrive et babykort, og trenger litt hjelp til teksten? Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti. Har du et foto du liker veldig godt?


Ikke noe er flottere enn personlige invitasjoner og takkekort. Lag dine egne takkekort !

I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Hva med å designe det selv? Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg