fredag 3. november 2017

Retter med karbonadedeig

Retter med karbonadedeig

Nedenfor finner du en herlig samling av nye retter du kan lage med kjøttdeig. I denne samlingen over oppskrifter med kjøttdeig finner du nachos fra Mexico, albondigas fra Spania og makaroni, men de fleste tilhører et mer eller mindre moderne verdenskjøkken. Håper oppskriftene vil falle i smak!


En helt vanlig burger med brød. Lagd av karbonadedeig slik at den ikke er så feit. Vi lagde rundstykker noen dager tidligere og det er de som er brukt her som hamburgerbrød. Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig.


Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage, rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg. Er det mindre enn fem prosent fett, selges det som karbonadedeig , er det mer enn prosent fett, heter det familiedeig. Kjøttdeig er ofte iblandet vann og salt,. Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig. Beregning per person.


Retter med karbonadedeig

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. For å riste litt liv i de norske middagsvanene, har vi skapt to nye retter med utgangspunkt i karbonadedeig som begge har potensiale til å kunne bli Norges nye fredagsfavoritter: tacosuppe og lasagne i panne. Hvorfor ikke kjøttdeig, spør du? Du bør prøve denne retten med squash.


I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig. I de fleste av rettene kan du gjerne erstatte den vanlige kjøttdeigen med magrere kjøttdeig, karbonadedeig , kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.


Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Resultater for Mat og drikke. Nettstedet har artikler, tester, forum, oppskrifter og mange fristende bilder av. Flere retter med karbonadedeig finner du her.


Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Vi anbefales å holde inntaket av rødt kjøtt under 5g ferdig tilberedt kjøtt, som tilsvarer 7g rått kjøtt, per uke. I tillegg kan karbonadedeigen erstatte kjøttdeigen i typiske retter som taco, lasagne, pizzafyll, gryter og lignende.


Retter med karbonadedeig

Hos MENY finner du blant annet karbonadedeig blant våre egne ferskvarer, og økologisk karbonadedeig fra Gilde. Se utvalget i MENY Nettbutikk her. Elt karbonadedeig lett med salt,.


Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftside og få tips til ulike type retter du kan lage med karbonader. Kjøp kjøttdeig og karbonadedeig og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett! Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket.


Retter med karbonadedeig

Da stikker jeg innom med et lunsjtips til dere! Helt enig, synes også viltkjøtt gjør seg best i litt mer klassiske retter , med rømme-, rødvin-, eller blåbærsaus. Klikk på oppskriften for å se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg