fredag 17. november 2017

Emmaljunga trille

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser.

Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Sportvogn, trille , søsken og Duo Kombi.


Norske foreldres favoritt. NXTble raskt en favoritt blant norske foreldre da den ble lansert. Stilrent og moderne design, tekstiler, hjul og trillEegenskaper som er perfekte for norske forhol og ikke minst mange valgmuligheter i farger – dette er rett og slett en vogn mange faller for og kan se for seg at de skal trille sin lille i. Veldig behagelige håndtak i skinn, og veldig god å trille.


Lillemann trives godt oppi den også.

De svingbare hjulene foran kan låses for behagelig trilling på rette strekker, og hjulene kan enkelt tas av, Feks ved transport i liten bil. Med stor hensyn og innsikt i det nordiske klimaet, vil du enkelt trille vognen din i snø, grus, på skogsbilveier og i urbane miljøer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Velg blant kjente merker som f. Stokke, Easywalker, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Størst utvalg av triller og reisetriller til baby og barn. Vi har triller i alle prisklasser. Hos Barnas Hus finner du triller fra kjente merker og i alle prisklasser!


Skal du velge en sportvogn, trille , søsken eller en Duo Kombi? Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler. Reservedeler må hentes i butikk. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Stelleveske sport i enkelte farger er på vei ut av sortimentet. Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør.


Vi var superfornøyde med bagdelen i vinter.

Ja, vognen ble tyngre å trille etterhvert, men med litt smøring ble den god som ny. Jeg vil også si at ryggen er litt kort. Denne kan forlenges med en addon til 3kr noe vi vurderer. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her.


Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg