fredag 10. november 2017

Hjelp jeg er gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Jeg er litt halvhysterisk siden det er første. Jeg fant selv ut for uker siden at jeg er gravid. Overhodet ikke planlagt.


Hjelp jeg er gravid

Faren, og heldigvis nå kjæresten, har jeg kjent i to måneder. Hva fikk dere til å roe dere ned? Jeg har PCO så er egentlig ganske sikker på at jeg uansett kommer til å miste, men er vel lov med et lite håp? Jeg prøvde å tenke at jeg er gravid akkurat nå, samme hva som skjer.


Helt i starten er sjansen for SA ganske stor, men den synker for hver dag. Uff i dag fant jeg ut at jeg er gravid. Han ble satt ut og ringte med en gang. Når den lille kommer til verden har vi begge. Samtidig involverer andre de nærmeste tidlig nettopp fordi de ønsker å ha noen å støtte seg til hvis det ikke skulle gå som planlagt.


Det var jo ikke planlagt. Lille er mnog jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid. Barnefar og jeg ville ha et barn til,men absolutt ikke NÅ! Jeg ble gravid på p-pillen i tillegg.


Endelig begynner jeg å føle at ting går lettere i hverdagen,får mer søvn,og lille er generelt lettere å være rundt. Jeg var hos doktor på kontroll i beg. Jeg har gått rundt å tenkt på dette en stund nå, og lurer på om jeg er uansvarlig om jeg ikke går tilbake og sjekker urinen min før neste kontroll( som vil være i beg av april). Informasjonen på helsenorge.


Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Ring 1når det er akutt og står om liv. Rask og trygg leveranse. Finn laveste nettpris her.


Noen ganger lykkes man ikke å bli gravid på egenhånd. Da kan det være godt å vite at det er mulig å få hjelp. Les om assistert befruktning, hormoner.


Hjelp jeg er gravid

Mamma gratulerte meg og sa hun kunne hjelpe meg. Om det er særlig lurt av deg å unnlate å si du er gravid er et viktigere spørsmål. Dersom du ikke sier ifra, er det vanskelig å hindre at arbeidsgiver føler seg litt lurt – og da kan det bli utrivelig i den nye jobben.


Er gravid , sliter med kvalme. Må jeg gå på kurs for å få penger fra NAV? Hvor mye penger kan jeg få? Jeg skal søke hjelp av NAV. NAV utnyttelse i familien, datter gravid.


Er jeg faktisk gravid ? Oftest er det uteblitt menstruasjon, men også kvalme, ømme bryst, småblødning og tretthet kan være tegn på graviditet. Noen har også en murring i nedre del av rygg eller mage. Svaret får man ved å kjøpe en graviditetstest. Mange tar en ekstra.


Dvs at jeg må nå ha hjelp fra sp. Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Fant nettopp ut at jeg er gravid , og skal gifte meg om uker.


Hjelp jeg er gravid

Jeg trenger virkelig noen gode råd nå. Har utdrikkningslag om uke, men jeg kan jo. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid. Medlemskap er gratis.


No announcement yet. Hjelp jeg er gravid !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg