fredag 17. november 2017

Graviditetstest test

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg med rask og enkel frakt!


Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands!

Find D Test on TheWeb. Så, hvis du for eksempel forventer menstruasjonen den 15. Bruk vår praktiske kalkulator for når du bør teste, for å finne ut når du kan teste med Clearblue Early Detection graviditetstest – ingen annen test kan gi deg tidligere svar. Alternativt kan du også samle opp urinen i et beger – dette er dessuten nødvendig når du tester med en graviditetstest utformet som en strimmel. Hvilken test er riktig for meg?


Alle Clearblue graviditetstester er utformet med kvinner i tankene og inkluderer unike og innovative funksjoner som gjør dem enkle å bruke og enkle å lese, slik at du kan være trygg på resultatet og bli beroliget når du det trenger mest. På en graviditetstest -stav er teststrimmelen innsatt i et plastikk hylster, noe som gjør det mulig å tisse direkte på testen. Ved denne type graviditetstest behøver du ikke å samle opp urinen først, noe som gjør testen svært hygenisk og enkel å bruke.

Hvor mye koster testen og hva får du for pengene? Alle kvinnene har fått tilsendt de samme testene. De har testet graviditetstestene i morgenurin og som anvist på forpakningen. Hver enkelt har tatt tiden fra testen kom i kontakt med urin og fram til resultatet vises tydelig, og vi har regnet ut gjennomsnittlig tid basert på alle svarene.


Jeg klarer ikke å vente, så jeg tester alltid altfor tidlig. Jeg pleier å starte cirka fem dager etter eggløsningen, og har faktisk fått positivt resultat sju dager etter eggløsning med en test fra billige-tester. Av de tre testene hun testet på oppdrag fra Foreldre.


Ekstra følsom graviditetstest for tidlig testning! De fleste graviditetstester til hjemmebruk er pålitelige. Enkel å ta og du får et raskt svar. Clearblues tester har for eksempel en nøyaktighet på over fra dagen du forventer menstruasjonen, og selv om det kan hende at en test som viser et negativt resultat er feil, særlig hvis du tester tidlig, er det ekstremt sjelden at man får et falskt.


Babyplan graviditetstest strimmel er både CE merket og godkjent av den Amerikanske legemiddelstyrelsen FDA. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke. Da er du ikke alene. Her får du informasjonen du trenger.


Search About The Test. Hos Vitusapotek finner du trygge og sikre graviditetstester med over nøyaktighet.

Les mer om graviditetstest og alle våre ulike varianter hos Vitusapotek. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Du kan tidligst ta en graviditetstest tre uker fra du hadde ubeskyttet sex. Det er fordi det tar noe tid fra befruktning til kroppen starter med å lage dette hormonet, og enda litt tid til det er nok hormoner til å se det på testen. Testen fra Babyplan er derfor like nøyaktig som testene du tilbys hos legen din. Hvorfor skal jeg velge en tidlig graviditetstest fra Babyplan?


Positiv graviditetstest , ikke gravid. Offerdal forteller at noen ganger kan en graviditetstest vise positivt resultat selv om du ikke er gravid. Dette skyldes at testen kan ha fanget opp andre hormoner som kan ligne HCG, og som svinger i verdier gjennom syklusen din, sier hun.


Det er svært sjelden at en test gir er falsk positivt resultat. Hvor tidlig en test viser et positivt resultat er avhengig av hvor følsom testen er, samt hvor mye hCG som finnes i urinen. Det finnes tester som reklamerer for at man kan få positivt svar i opptil fire dager før forventet menstruasjon, men jordmor ved jordmorsiri.


Siri von Krogh, anbefaler å ikke teste så tidlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg