torsdag 9. november 2017

Pris tusenfryd

Disse billettene har ekstra rabattert pris , og er kun gyldige den valgte dagen og må kjøpes minimum dager i forveien. Seniorbillett har fast pris. Andre pristtilbud kan forekomme. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Spar penger ved å kjøpe billetten din online.

Med sesongkort kan du få opptil rabatt på våre spisesteder. Fornying kan du gjøre her, sørg for å ha sesongkortet ditt tilgjengelig. Du trenger ditt sesongkortnummer som du finner på baksiden.


Spennende Halloween-opplevelser for alle aldre, både tøffe og mindre tøffe. Billetten er kun gyldig for bruk på en valgfri ordinær åpningsdag i april, mai og juni. Rabatten beregnes ut fra lukepris fra kr 469–489.


Tilbudet gjelder ved kjøp av inntil seks billetter og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. Her er mangfoldet stort og aktiviteter for alle. Familien kan sammen utfolde seg med spill, underholdning, god mat og ikke minst karuseller, berg- og dalbaner og en rekke andre frydefulle opplevelser i flotte omgivelser. Sommerferien er for de fleste nå på hell, og det betyr muligens også slutten på lange og late dager på stranda og sene kvelder på verandaen eller i hagen.


Vi har vurdert spisestedene på en skala fra 1-der er best, først og fremst ut fra smak på maten, men pris , omgivelsene og hvor lang tid det tok å få maten har også spilt en rolle. Filtrera fram vad som passar just dig, oavsett om du vill åka lite eller mycket, en dag eller flera. Med Koppen i bilen får du enda flere gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Ordinær pris er 4kroner pr. TusenFryd ble offisielt åpnet 11.


TOCN-medlem) fått en spesialpris på kun 28- kroner pr. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer. Alt er også dyrere enn det ser ut.


Men fornøyelsespark eller ikke, det er ikke spesielt festlig å stå i kø der heller.

Här har vi samlat våra åkpass och biljetter. Billetter og priser Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Det er ikke pristillegg på nattbussene.


Prisene i tabellen er fra priser. Epson Claria Home-blekk er en fleksibel firefargers blekkpatron som gir skarpe, klare tekstdokumenter og blanke fotografier i laboratoriekvalitet. Den er ideell for rimelige, pålitelige utskrifter uten kompromisser.


Våre priser er best, finner du det samme tilbudet til en lavere pris på en annen nettside vil vi refundere mellomlegget. Dyrere å kjøpe billett om bord. Kjøper du enkeltbillett om bord med kontanter på buss eller båt, må du betale et ombordtillegg på kroner for voksne (alle soner) og kroner for barn og honnør (gjelder ikke ved påstigning utenfor sone 1).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg