mandag 13. november 2017

Ketolyse mat

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Kostindusert ketose i seg selv er ikke er sjeldent fenomen. Allerede etter 8-timer uten mat er kroppen i en mild ketose. Faktisk er kroppen i ketosetilstand etter hver eneste natt. For at metabolismen skal foregå normalt, er kroppen avhengig av å få tilført minimum 1gram karbohydrater daglig.


Ketolyse mat

Raske karbohydrater er mat som tas fort opp i kroppen og gir rask blodsukkerstigning. Langsomme karbohydrater tas saktere opp og gir dermed en jevnere blodsukkerstigning. Dette bør unngås til hverdags.


Mange bruker den som et redskap for å gå ned i vekt, men egentlig er den mer en helsestrategi enn en slankekur. Her kan du lære mer om keto-dietten og få tips og kostplan om dietten. Kuren er spesielt egnet for personer med ti kilo overvekt eller mer og spesielt gunstig for de som ikke klarer å slanke seg på vanlige slankekonsepter.


Ketolyse mat

Fordi lavkarbo innebærer å spise mer ubehandlet (naturlig) mat , kommer det til å kreve litt mer arbeid enn det du kanskje er vant til. Den bærer preg av å være en kur, nettopp fordi den blir relativt sær i forhold til det de fleste er vant til. Hyperinsulinemi (forhøyet insulin i blodet) forårsaker økt fettlagring, blodsukkerfall og derigjennom hunger etter søtt og annen mat. Her finner du en liste over mat du kan spise og ikke spise.


Selv om det blir nevnt nedenfor kan jeg ikke få uttrykt nok hvor viktig det er å være forsiktig med lett-produkter nå som du lever en lavkarbolivsstil. Lett-produkter har lite kalorier i seg, dvs lite fett. På en lavkarbodiett er ikke fett noe man skal unngå.


Nei- mat : Godteri og chips, brus, produkter basert på mel, produkter av mais, poteter, ris og pasta, margarin og billige matoljer som ikke er kaldpressede, samt halvfabrikata og ferdigmat. Selv om du spiser lavkarbomat, er det fullt mulig å gjøre litt ekstra ut av helgen. Sur mat får nemlig blodsukkeret til å stige saktere. Og det er stor forskjell på hva du putter i deg når du skal kose deg. Vi har testet næringsinnholdet i sjokolade,.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kuren er basert på et beskjedent inntak av karbohydrater, over en viss periode. Du bytter ut karbohydrater med proteiner og fett. Men jeg lurer bare på en ting. Jeg har i dag hatt min første fastedag, det gikk også veldig greit#128522; timer faste.


Jeg er en sjokolade å smågodtelsker, så jeg må bare tenke att det kan jegfå siden. Ketolyse-mat Ketolysekuren. Jeg er gla i all mat , så jeg prøver å tenke at jeg skal sette pris på den maten jeg faktisk får#128522; så får jeg heller gi meg selv en belønning underveis. Som du ser så blir det gjerne at måltider dagen etter blir rester, noe som også gjør det både enklere å planlegge og lage mat.


Dietten starter ofte på sykehus, i samarbeid med leger. Det er en påkjenning for både pårørende og pasient, ettersom det vanlige inntaket av mat begrenses. Når kroppen ikke får vanlig tilgang på energi, griper den tak i fettlageret i kroppen for å omdanne dette til energi. Det er også et kosthold der man har som mål ikke å spise behandlet mat , ferdigprodukter og raffinerte råvarer som sukker, fint mel også videre.


Begrepet lavkarbo har et ganske bredt spekter. Som ordet sier er dette et kosthold med lite karbohydrater, men hvor lite er relativt. Ferdig mat for deg som går på lavkarbo-diett Lavkarbo Man anser lavkarbo som et kosthold der inntaket av karbohydrater er mellom tilnærmet null og 1g per dag. Lavkarbo - Man kan aldri få nok av gode oppskrifter på lavkarbomat.


Spiser man lavkarbo må man hele tiden variere for ikke å bli lei. Søk i matvaretabellen: Du kan også følge Lavkarbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg